Følg os på
Chief Technology Officer

Kan du skabe fremtidens samfundskritiske teknologiske infrastruktur og være med til at bygge bro mellem finanssektoren, e-nettet og danskerne?

 

Som CTO hos e-nettet A/S vil du blive en central figur i at drive den teknologiske udvikling og digitalisering af Danmark og vil, i tæt samarbejde med forretningen, gøre danskernes digitale brugeroplevelse enklere. I mere end 20 år har e-nettet leveret samfundskritisk infrastruktur og systemløsninger og har været med til at bygge rygraden i den finansielle sektor ved at udvikle unikke løsninger, som leverer konkret værdi for kunder, borgere og samfund.  

Med reference til Director – Head of S&D  vil du i rollen som CTO få det ledelsesmæssige ansvar for Platform & InfrastructureDet er en spændende innovativ position med ansvar for at sætte retningen for fremtidens teknologilandskab og systemløsninger hos e-nettet, der arbejder med de nyeste teknologiske platforme. Kundernes behov skal imødekommes ved hjælp af de teknologiske løsninger, og CTO skal proaktivt drive innovation og planlægningsprocessen for nye funktioner ved at inddrage alle medarbejdere i e-nettettribe-medlemmerne, CPO’er og kunder i koordineringen af projekter horisontalt i organisationen.  

Af arbejdsområder kan nævnes: 

 • aarbejde kontinuerligt med at sætte retning og udnytte, hvordan teknologien bedst bridges ud mod e-nettets kunder  
 • at sikre effektiv stakeholder management både internt og eksternt 
 • at sikre, at de teknologiske mål og opgaver imødekommer virksomhedens behov på kort og langt sigt 
 • at skitsere målene for forretningen og udviklingen 
 • adeltage og prioritere i tribens PLaktiviteter for udvikling og implementering af alle teknologiske tjenester 
 • at omfavne mindsettet, ”e-nettet eksisterer for at levere værdi til kunderne” og i dette brugerfokuseret perspektiv hjælpe til levering af IT-projekter 
 • astyre og overholde budgetter og deadlines  
 • at holde sig opdateret med teknologiske tendenser og udviklinger 
 • at sikre, at al teknologipraksis overholder lovgivningsmæssige standarder 
 • at levere en synlig og anerkendende ledelse af tribe-medlemmerne 
 • at sætte medarbejdernes potentiale i spil i organisationen og facilitere en engageret debat i triben 
 • at være med til at sikre det rette kompetencesæt hos medarbejderne  

Du har en relevant videregående uddannelse som datalog, civilingeniør, cand. merc. IT eller lignende, evt. suppleret med en efteruddannelse inden for økonomi, strategi og ledelse. Din erfaring har du tilegnet dig fra en IT-lederstilling i bank- eller realkreditbranchen, hvor compliance, it-sikkerhed og kvalitet har været centrale omdrejningspunkter. Alternativt har du erfaring med at drive og lede højteknologiske projekter med en passion for personaleledelse og ser dette som næste skridt i din karriere.  

Du er vant til at arbejde efter agile principper i et open source miljø, og du er fuldstændig hjemmevant i DevOps og ITILDu har et kommercielt mindset og stræber kontinuerligt efter effektivisering, hvor det kan skabe værdi for kunderne og forretningen. Du har afbalanceret gennemslagskraft og vil være en naturligt samlende leder for faglige specialister. Du er udadvendt, nysgerrig og inddragende, og du brænder for at følge med i den nyeste teknologiske udvikling.  

e-nettet tilbyder en dynamisk og innovativ arbejdsplads et moderne miljø. e-nettet er i førerposition på det teknologiske område og vægter at investere i udviklingsmiljøet og i medarbejderne for at sikre, at de fortsat kan levere innovative og nyskabende løsninger til deres kunder. e-nettet har en aktiv personaleforening, der arrangerer sociale aktiviteter, som er med til at bidrage positivt til det sociale sammenhold og kultur. 

ArbejdsstedKøbenhavn K  

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, COO Morten Andersen på M: +45 29 47 30 60 eller Research Consultant Frederik Ellegaard på M: +45 42 21 42 62. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik