Følg os på
Ejendoms Investeringsdirektør

Vil du være med til at udvikle på ejendomsinvesteringsområdet hos en af Danmarks største kapitalforvaltere?

 

Formuepleje er en af Danmarks største bankuafhængige kapitalforvaltere og har siden 2017 tilbudt deres kunder muligheden for at investere i ejendomme, som en del af deres ambitioner om at kunne tilbyde kunderne en bred palette af investeringsaktiver.

Du vil, som Ejendoms Investeringsdirektør hos Formuepleje, komme til at spille en helt central rolle i den videre udvikling af ejendomsinvesteringsområdet hos Formuepleje. Du får til ansvar, i tæt samarbejde med øvrige enheder i formuepleje, samt ejendomsinvesteringsteamet, at etablere og drive investeringsstrategien for området, samt at sikre effektive og velorganiserede investeringsprocesser.

Dine arbejdsområder og opgaver kommer til at spænde bredt – lige fra ledelse til udvikling af investeringsstrategien til at sikre, at Formuepleje har de helt rigtige ejendomme i porteføljen.

Arbejdsopgaverne bliver mangeartede, men de kan inddeles i nedenstående overordnede områder: 

  • Forretningsledelse og ledelse af medarbejderne i teamet
  • Udvikling og implementering af ejendomsinvesteringsstrategi og investeringsprocesser
  • Identificere, monitorere og evaluere potentielle investeringsmuligheder
  • Markeds-insight, analyser, reviews, rapportering og beslutningsoplæg
  • Salg og formidling

Du har som min. 5 års erfaring med erhvervsejendomme og har gennem din erfaring stået i spidsen for en investeringsstrategi på området, hvor du aktivt har taget del i sourcing af ejendomme, transaktionerne samt den strategiske rammesætning. Dertil kommer, at du har en veludviklet værktøjskasse inden for ledelse og forretningsledelse og herigennem er vant til at arbejde med et ambitiøst team af kollegaer, som hver dag arbejder på at tilbyde deres kunder de bedste investeringsmuligheder.

Du har en relevant økonomisk og/eller juridisk uddannelse, og som person er du strategisk stærk og arbejder med en høj grad af integritet. Du er i stand til at skabe gennemsigtighed, kvalitet og validitet på ejendomsinvesteringsområdet og formår at bevæge dig på øverste ledelsesniveau samt at samarbejde på tværs af hele koncernen.

Arbejdssted: Aarhus

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Director Lise Holler på M: +45 29 60 55 15. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik