Følg os på
Ejendomsadministrator/Asset Manager

Brænder du for at arbejde med ejendomsadministration, og har du lyst til at blive en del af et dygtigt og dedikeret team? 

 

Som Ejendomsadministrator hos Lars Larsen Group bliver du en central del af teamet i og omkring Lars Larsen Group’s ejendomsudvikling og administration. Der er tale om en stilling, hvor du som administrator kan udvikle dig og tilegne dig en bred erfaring relateret til udvikling og administration af koncernens mange forskelligartede ejendomme.  

Lars Larsen Group er opkaldt efter Lars Larsen, grundlæggeren af JYSK, og er moder/holdingselskab for samtlige selskaber i koncernen. Lars Larsen Group er, og vil fortsat være, en familieejet virksomhed, hvor det overordnede værdisæt Købmandskab – Ordentlighed – Vækst er i højsædet. Lars Larsen Group’s ejendomsportefølje består i dag hovedsageligt af direkte investeringer i ca. 80 ejendomme med omkring 300 lejemål, som primært ligger inden for egne erhvervsejendomme. 

Du vil i rollen som Ejendomsadministrator bidrage til effektiv drift, udvikling og administration af ejendomme i Lars Larsen Group. Med jobbet følger en unik mulighed for at blive en del af en dedikeret organisation, hvor du skal være med til at udvikle koncernens fokus på effektiv og professionel ejendomsadministration og derigennem sikre glade og tilfredse lejere.  

De overordnede ansvarsområder vil være: 

  • Ejendomsadministration 
  • Asset management 
  • Optimering af ejendomsdriften 

Du har minimum to års erfaring fra en lignende rolle inden for ejendomsadministration og/eller asset management. Derudover indeholder din værktøjskasse et godt kendskab til driften og/eller forvaltningen af ejendomme, herunder driftsøkonomi, lejerhåndtering, lejetilbud og leverandøraftaler. Erfaring med et administrationssystem, gerne UNIK Bolig, er en klar fordel. 

Som person er du proaktiv, løsningsorienteret og har flair for godt købmandskab. Du kan samarbejde med kontaktpersoner på tværs af interne og eksterne kontakter og trives samtidig med selvstændige opgaver. Du har en strukturel og grundig tilgang til opgaver, hvor opfølgning og afslutning af igangværende opgaver er i fokus. 

Derudover motiveres du af og trives i et dynamisk miljø med ambitiøse kolleger, der lige som du stiller høje krav til indhold og eksekvering, og hvor fællesskab, samarbejde og en team-orienteret tilgang gør en stor og afgørende forskel i projekter. 

Lars Larsen Group tilbyder en unik mulighed for at komme med på rejsen i en international velfunderet virksomhed, som giver gode muligheder for faglig og personlig udvikling.  

Arbejdssted: Lars Larsen Group’s hovedkontor i Silkeborg.  

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant, Lotte Kaldahl Krusaa på e-mail: lok@uhc.dk.  

Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik