Følg os på
Enterprise- eller IT Arkitekt til Danmarks 6. største bank

Vil du være med til at udvikle visionen og sætte retningen for bankens IT-arkitektur? 

 

Som Enterprise Arkitekt hos Spar Nord Bank bliver du en del af IT-afdelingen og arkitekturfunktionen. Arkitekturfunktionen har et medansvar for at forny bankens IT-strategi, således den understøtter forretningsstrategien og medvirker til at skabe konkurrencekraft.

Med reference til IT-stabschefen bliver du en del af IT-arkitektur, som er placeret i IT-stab. Arkitekturfunktionen har ansvaret for at fastholde og udvikle Spar Nord Banks forretningskapabiliteter ved at optimere og videreudvikle bankens samlede IT-aktiver.  

Bankens forretningsstrategiske formåen udtrykkes gennem en række arkitektur målbilleder, som arkitekturfunktionen sammen med forretningsenhederne har ansvaret for at vedligeholde. Den samlede arkitektur besluttes ud fra godkendte arkitekturprincipper.

Arkitekturfunktionen har ansvaret for at formulere visionen og retningen for de definerede domæneområder, således der skabes tydelige rammer at agere indenfor, og som gør det muligt at forudse kommende udviklingsopgaver.

Der anlægges et ”udefra-ind” perspektiv i udviklingen af IT-aktiverne, hvor kundens og forretningens behov er i centrum. Du vil således have tæt dialog med Spar Nord Banks forretningsenheder samt på tværs af Spar Nord Banks IT- og stabsfunktioner.

Af arbejdsområder kan nævnes: 

  • At udarbejde en overordnet strategi for udvalgte domæneområder og tilhørende systemer  
  • Udarbejde Road Map for samme domæneområder og systemer  
  • Varetage dialogen med forretningsrepræsentanter  
  • Deltage i governance-processer på området, hvilket omfatter arbejdende arkitekturudvalg og strategiske arkitekturudvalg  
  • Dokumentere system, data og proces-flow for alle større IT-områder  
  • Udarbejde strategi og målarkitektur i forhold til fremtidig udvikling

Din baggrund er karakteriseret via lignende roller, dvs. Enterprise Arkitekt eller IT Arkitekt, hvor du har arbejdet med såvel applikationsarkitektur, systemarkitektur og dataarkitektur. Du har fungeret som brobygger mellem forretning og IT, hvor det har været opgaven at forstå strategiske tiltag og beslutninger med henblik på at implementere dem i virksomhedens IT-setup. Det vil være en fordel, hvis du er TOGAF certificeret, men det er ikke et krav.

Som person evner du at sætte retning på initiativer og tiltag. Du er forretningsorienteret med god faglig indsigt og interesserer dig for både den strategiske sparring samt for implementering og eksekvering.

Spar Nord Bank tilbyder en stilling i en bank, der er i konstant udvikling, og hvor der er gode vilkår for faglig og personlig udvikling samt i retning af ledelse / projektledelse.

Arbejdssted: Spar Nord Banks hovedsæde, Aalborg.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Frederik Ellegaard på M: +45 42 21 42 62. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

NB! Ferie: Der afholdes ferie i ugerne 29 og 30, hvor henvendelser bedes rettet pr. mail til konsulent Tina Brun, tib@uhc.dk. Længere svartid kan forekomme i denne periode.  

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik