Følg os på
Envision søger Copywriter (Aarhus) 

 

Dig: Godt så. Hvilken slags copywriter søger I?

Envision: En af de bedste. Eller en, der kan blive det.

Dig: Kan du blive lidt mere konkret?

Envision: Det er en, der har arbejdet på bureau i mindst et par år. Sorry, alle nyuddannede.

Dig: Altså en senior?

Envision: Ja, meget gerne. Eller en, der er godt på vej til at blive det.

Dig: Du er stadig ikke særlig konkret…

Envision: Mere konkret kigger vi på tre ting. Indstilling, håndværk og kreativitet. Du skal være ambitiøs og sulten efter mere – også awards. Du skal skrive flydende, fejlfrit og fantastisk. Og så skal du være dokumenteret awesome på koncept og idé.

Dig: Dokumenteret awesome?

Envision: Det betyder, du slipper for at skrive en lang ansøgning om dine kreative evner. Brug tiden på at finde dit bedste kreative arbejde frem og send det sammen med dit CV. Plus noget der viser, du kan skrive – for måske er dit bedste arbejde en film. Eller en event. Eller en app. Who knows.

Dig: Hvornår er man awesome nok?

Envision: I princippet aldrig – og det gælder os alle. In casu skal du være indstillet på at løse en prøveopgave, hvis vi ikke har fået awesomeness nok i din portfolio.

Dig: Det er pænt høje krav. Men nu er I jo også et af Danmarks førende bureauer.

Envision: Nu fedter du. Men det er helt OK, for vi er enige. Vi et af de førende bureauer på størrelse, kunder og løsninger. Og sultne efter mere.

Dig: Kan du uddybe det lidt?

Envision: Tak, fordi du spørger. Vi er med i finalen, når der er pitch på DSB. Vi arbejder allerede for Bilka, MENY, XL-BYG og andre store kunder. Og vi laver løsninger, der vinder awards – både for kreativitet og for effektivitet. Det går OK.

Dig: Det lyder som falsk beskedenhed…

Envision: Det er det også… Men det er bare, fordi vi også er helt nede på jorden og går meget op i at være søde og rare og ordentlige. Samtidig med vi er pissekrævende.

Dig: Det kender jeg godt fra mig selv.

Envision: Jamen, så synes vi, du skulle tage og søge jobbet – jo før, jo bedre. Send dit CV og dit bedste kreative arbejde, så kigger Creative Director Peter Boe på sagerne.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik