Følg os på
ERP Konsulent

Brænder du for at levere førsteklasses ERP-rådgivning og support samt bidrage til den teknologiske udvikling?

 

Som ERP Konsulent hos Gabriel får du til opgave at sikre optimal rådgivning og support af Gabriels superbrugere i hele koncernen og på tværs af hele værdikæden.

Med reference til Group IT Manager bliver du en del af ERP Teamet i Gabriel, som består af 2 – 3 kolleger i IT-organisationen i Aalborg. Dine arbejdsopgaver vil forventeligt fordele sig med 50% udviklingsopgaver og 50% support- og driftsopgaver. Derudover får du som ERP Konsulent en central rolle i at understøtte de internationale forretningsenheder og vil være en tæt kontakt og sparringspartner for superbrugerne og centrale interessenter i Gabriel koncernen.

Af arbejdsområder kan bl.a. nævnes:

  • Støtte superbrugerne i koncernen i form af kommunikation og træning med henblik på at opnå en ensartet og konsistent anvendelse af ERP-systemet på tværs af organisationen
  • I samarbejde med eksterne konsulenter drive udviklingsprojekter, herunder at definere projektkrav samt sikre projektimplementering
  • Varetage og løse interne support-opgaver (primært 2nd level)

Din baggrund: Din indgangsvinkel til stillingen kan være forskelligartet. Du har måske kendskab til ERP-området, enten via lignende stilling i en relativ kompleks virksomhed med internationale snitflader, eller fra konsulentvirksomhed i rollen som support og konsulent over for forskellige virksomheder. Det afgørende er dog, at du brænder for at arbejde med IT-rådgivningsopgaver og har mod på at lære nyt.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være forskelligartet, men du har nok i forbindelse med din uddannelse arbejdet med krydsfeltet mellem forretning og it. Gabriel anvender Infor M3 som ERP-system, targit som BI samt MS Office. Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til nævnte systemer.

Som person evner du at indgå i teamsamarbejde med en høj ansvarsbevidsthed, et højt servicegen og en fleksibel og løsningsorienteret tilgang. Derudover trives du med at indgå i travle miljøer og prioritere opgaver ud fra en analytisk og struktureret tilgang. Du er i besiddelse af et godt humør og kan holde hovedet koldt, når det går stærkt, og kompleksiteten er høj.

Gabriel tilbyder muligheden for at blive en del af en succesfuld og innovativ virksomhed med stærke værdier, et globalt udsyn og fokus på vækst. Der er stor vægt på udvikling, ambition og kompetence som drivkraft til Gabriels fortsatte succes og ambition. Stillingen er en oplagt karrieremulighed med gode betingelser for såvel personlig som faglig udvikling.

Rejsedage: Du får en central rolle i at understøtte internationale forretningsenheder, hvor du selv har stor indflydelse på mængden af rejseaktivitet.

Arbejdssted: Gabriel HQ, Aalborg

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Frederik Ellegaard på M: +45 42 21 42 62. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik