Følg os på
European Patent Attorney

Brænder du for at gøre en forskel og fremme nogle af Danmarks mest innovative ideer? 

 

HØIBERG er et af Europas førende og mest respekterede patentbureauer og ønsker at styrke deres position endnu mere med en ny European Patent Attorney til deres kontor i Aarhus. 

Som European Patent Attorney hos HØIBERG kommer du til at arbejde tæt på en lang række spændende kunder, som hver dag arbejder på at gøre deres banebrydende og innovative ideer til virkelighed – og du bliver en del af processen.

Du får reference direkte til CEO, og sammen med dine kollegaer i Aarhus kommer du til at styrke HØIBERGs position i det jyske. Som EPA bliver du involveret i en række forskellige projekter på tværs af HØIBERG og får derved også et tæt samarbejde med kollegaer fra de øvrige kontorer i København og Stockholm.

Af arbejdsområder kommer du til at være involveret bredt, lige fra udarbejdelse af IP-strategier, global sagsbehandling, landsskabsanalyser og FTO’er til indsigelser og appeller. Derudover kommer du til at være den fagligt ansvarlige på Aarhuskontoret, hvor du vil arbejde med drift og udvikling af kontoret. 

Din solide faglige værktøjskasse kommer fra dine minimum 5 års erfaring som patentrådgiver enten fra industrien eller fra bureau. Dertil har du allerede din EPA-certificering og har formentlig arbejdet et par år efterfølgende, hvor du har været ansvarlig for flere store porteføljer. Du kommer med en teknisk uddannelsesbaggrund på minimum kandidatniveau fra life science, software, mekanik, medtech eller lignende.

Som person går du analytisk og nysgerrigt til dine opgaver. Du er kommerciel tænkende af natur og dine kommunikative evner sikrer en tryg og gennemsigtig proces for kunden. Du brænder for at levere højeste kvalitet til kunderne, og derved bidrage til at en lang række af Danmarks mest innovative ideer kan blive til virkelighed.

HØIBERG tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et internationalt set-up med fokus på work-life balance og et inspirerende arbejdsmiljø.

Arbejdssted: Aarhus N

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Manager Henriette Toftgaard Pedersen på M: +45 60 21 02 31. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik