Følg os på
Finance Business Partner

Motiveres du af at sparre med organisationen og bidrage med din viden inden for regnskab og projektøkonomi?

 

I rollen som Finance Business Partner hos e-nettet bliver du en del af Finance afdelingen med seks kolleger. Du bliver medansvarlig for udviklingen af Power BI-rapportering, budgetter, forecast, analyser og optimeringer.

Din arbejdsdag vil typisk bestå af rådgivning og sparring med e-nettets forretningsledere. Du sætter dig sammen med de budgetansvarlige, analyserer, forklarer og giver proaktive forslag til deres afdelings- & projektøkonomi og bidrager på den måde til e-nettets værdiskabelse. Derudover bliver du involveret i forskellige projektopgaver, herunder ABC-analyse, business cases, videreudvikling af rapporteringen og videreudvikling af MS Dynamics 365 F&O.

Med reference til CFO/Head of Finance.

Helt konkret skal du løse følgende opgaver:

  • Finance Business Partner opgaver såsom analytisk sparring, budget, forecasting, fremskrivning og rapportering
  • Videreudvikling af ABC pricing i Power BI samt rapportering
  • Analyser – kontinuerlige og ad hoc
  • Ledelsesrapportering

Din baggrund er flere års erfaring fra en lignende rolle fx som Finance Business Partner eller Business Controller, herunder erfaring med opgaver inden for budget, forecasting, fremskrivning og rapportering. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med projektøkonomi. Du har en solid regnskabs- og forretningsforståelse, og du har gerne erfaring med anvendelsen af Power BI til ledelsesrapportering.

Du har relevant videregående uddannelse inden for regnskab, finance and controlling fx cand.merc. og/eller en HD.

Som person tager du ansvar for opgaveløsningen, og du trives med at tage styring og sætte retningen i teamet. Du sætter en ære i at levere høj kvalitet til aftalte deadline, og du motiveres af at sparre med organisationen og bidrage med din viden. Du er en stærk kommunikatør, både skriftligt og mundtligt, og du evner at handle agilt og tænke ud af boksen.

e-nettet tilbyder en spændende rolle med muligheder for faglig og personlig udvikling i et spændende og uhøjtideligt miljø med kompetente og dedikerede kolleger. e-nettet ser det som sit ansvar, at medarbejdere udvikler sig, og det betyder, at de prioriterer medarbejdernes kompetencer og samtidig videreudvikler e-nettet, som den fagligt stærke arbejdsplads den er.

Arbejdssted: e-nettets kontor i København K.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, COO Morten Andersen på M: +45 29 47 30 60 eller Senior Research Consultant Elisabeth Haun på M: +45 28 90 33 88. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik