Følg os på
Finance Controller

Som Finance Controller hos LARS LARSEN GROUP bliver du en del af en afdeling, der har det overordnede ansvar for LARS LARSEN GROUP’s Accounting. Afdelingen sidder med det overordnede ansvar for årsregnskaber, månedsregnskaber, konsolidering, ejendomsadministration og compliance. Opgaverne omfatter såvel moder- og datterselskaber relateret til LARS LARSEN GROUP.

Med reference til Head of Accounting & Controlling vil du i tæt samarbejde med det øvrige team bidrage til videre udviklingen af en velfungerende økonomiafdelingen, således at man i fremtiden fortsat kan være på forkant og agere proaktivt i forhold til udviklingen og projekter.

Rollen spænder bredt, lige fra udarbejdelse af finansiel og driftsmæssig rapportering til videreudvikling og optimering af analyser og præsentationer samt budgetterings- og forecastingprocesser. Du vil komme tæt på forretningen og proaktivt opfordre til forbedringer samt sikre, at initiativer eksekveres.

Af arbejdsområder kan bl.a. nævnes:

  • Udarbejdelse af måneds-, kvartals- og årsregnskab i samarbejde med Head of Accounting & Controlling
  • Ansvar for udvalgte datterselskaber
  • Konsolidering
  • Årsafslutning
  • Budgettering og opfølgning
  • Sikre præcise analyser af business performance og forecast-informationer
  • Via aktiv controlling at udøve problemløsning og foreslå løsninger for ledelse, bestyrelse eller på virksomhedsniveau

Du kommer fra en lignende stilling med min. 3 års erfaring indenfor revision eller finance controlling i en økonomifunktion. Du har god praktisk erfaring og en gennemprøvet værktøjskasse indenfor controlling, månedsrapportering samt har erfaring med rapporteringsværktøjer. 

Du har en relevant økonomisk uddannelse som f.eks. cand.merc.aud., er revisionsuddannet kombineret med HD(R) eller tilsvarende. Du har en naturlig interesse for optimering og forbedring af processer og er analytisk stærk. Som person er du selvstændig og energisk og arbejder struktureret og analytisk. Ligeledes er du tillidsvækkende og formår at samarbejde med organisationens mange kontaktpersoner.

Arbejdssted: Brabrand

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Manager, Henriette Toftgaard Pedersen på M: +45 60 21 02 31. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Søren Frichs Vej 42R
8230 Aabyhøj
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik