Følg os på
Finance Manager

Har du lyst til at være en del af et stærkt og dedikeret finansteam i en international koncern i vækst?

 

Som Finance Manager hos Lars Larsen Group bliver du en del af en afdeling, der har det overordnede ansvar for Lars Larsen Groups Accounting. Afdelingen sidder med det overordnede ansvar for årsregnskaber, månedsregnskaber, konsolidering, ejendomsadministration og compliance. Opgaverne omfatter moder- og datterselskaber relateret til Lars Larsen Group.

Med reference til Director, Head of Accounting & Controlling vil du, i tæt samarbejde med det øvrige team, bidrage til videre udvikling af en velfungerende økonomiafdeling. Lars Larsen Group har igen i år leveret gode resultater, og man ønsker i høj grad fortsat at være på forkant og agere proaktivt i forhold til udviklingen og projekter, og her spiller økonomiafdelingen en vigtig rolle.

Opgaverne spænder bredt lige fra udarbejdelse af finansiel og driftsmæssig rapportering til videreudvikling og optimering af analyser og præsentationer samt budgetterings- og forecastingprocesser. Du vil komme tæt på forretningen og proaktivt opfordre til forbedringer samt sikre, at initiativer eksekveres.

Af arbejdsområder kan bl.a. nævnes:

  • Udarbejdelse af konsoliderede måneds- og årsregnskab i samarbejde med Accounting teamet
  • Deltagelse i udvikling og forbedringer af konsoliderings- og rapporteringsprocesser
  • Budgettering og opfølgning på koncernniveau
  • Medvirke til at øge effektiviteten af processerne i månedsafslutningen gennem digitalisering og herved sikre en hurtigere og mere valid månedsrapportering
  • Drive procesoptimering af interne kontroller – transaktionsbeskrivelser, guidelines, indføre kontroller og opfølgning herpå
  • Årsafslutning
  • Sikre præcise analyser af business performance og forecast informationer
  • Rapportering i henhold til Lars Larsen Groups guidelines

Du kommer med min. 3-5 års erfaring enten direkte fra revision eller finance controlling i en økonomifunktion. Du har god praktisk erfaring og en gennemprøvet værktøjskasse inden for controlling, månedsrapportering samt erfaring med rapporteringsværktøjer.

Du har en relevant økonomisk uddannelse som fx cand.merc.aud., er revisionsuddannet kombineret med HD(R) eller tilsvarende. Du har en naturlig interesse for optimering og forbedring af processer og er analytisk stærk. Derudover er du som person energisk, proaktiv og selvstændig, og du formår at tilgå opgaver struktureret og systematisk. Ligeledes er du tillidsvækkende og formår at samarbejde med organisationens mange kontaktpersoner.

Arbejdssted: Lars Larsen Group, Brabrand v/ Aarhus. Fra februar 2024 Silkeborg.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Lotte Kaldahl på M: +45 40 47 60 20. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik