Følg os på
Finance Manager, Accounting & Reporting

Er du klar på at komme med på en vækstrejse?

 

Selskabet WeCare Holding ApS er etableret i 2018 og ejer i dag 3 virksomheder; Alles Lægehus A/S, Vikteam A/S og Institut for Mental Sundhed. Med over 200 medarbejdere i Danmark og Norge driver virksomhederne kompetente ydelser inden for sundhedsområdet, hvad enten det er Lægehuse, rekruttering af læger eller arbejdet med borgere omkring mental sundhed. Hovedkontoret og administrationen ligger i Esbjerg og Silkeborg.

Som Finance Manager, Accounting & Reporting har du, med reference til CFO, det overordnede ansvar for årsregnskaber, månedsregnskaber og konsolidering. Opgaverne omfatter følgende selskaber: WeCare Holding ApS – Alles Lægehus A/S – VikTeam A/S – Institut for Mental Sundhed A/S.

Ansvarsområderne omfatter bl.a.:

Accounting/Reporting

 • Koordinering af årshjul og opfølgning på finansielle resultater
 • Cashflow forecast
 • Udarbejdelse og udvikling af månedsrapportering og konsolidering af enhederne
 • Ansvarlig for proces omkring årsregnskab på virksomheds- og gruppeniveau, herunder konsolidering af alle enheder
 • Delregnskab for virksomhedens norske selskab
 • Revisionsgennemgang
 • Kommentarudarbejdelse til regnskab
 • Indberetninger til offentlige myndigheder
 • Ansvarlig for skat og moms
 • Assistere ved udarbejdelse af kommercielle kontrakter
 • Ledelsesinformation og rapportering til ledelse og bestyrelse
 • Diverse ad hoc projekter

Kontakt til eksterne samarbejdspartnere, leverandører og offentlige myndigheder

 • Ansvar for kontakten til: Revisor, Bank og Forsikringsselskaber

Din baggrund er teoretisk funderet i en cand.merc.aud eller alternativt en HD-R og du har gerne praktisk erfaring som revisor.

Derudover besidder du gode evner for at lede faglige processer, hvilket indebærer, at du er god til at kommunikere og samarbejde på tværs af organisationen. Du kan desuden dokumentere god erfaring med projektledelse af finance-processer og -opgaver. Erfaring fra en international virksomhed vil være en fordel men ikke et krav.

Som person er du klar til at gå foran og sætte høje standarder inden for Accounting & Reporting. Du er fagligt velfunderet og dygtig til at kommunikere såvel internt som eksternt. Du er ansvarsbevidst, målrettet og engageret i at tilføre værdi på såvel de interne som eksterne linjer og relationer.

Virksomheden tilbyder en stilling, som rummer særdeles gode personlige, faglige og relationelle udviklingsmuligheder for den rette person. Virksomheden er kendetegnet ved høj faglighed, fokus på digitalisering, og at der er højt til loftet og stort rum for indflydelse for den enkelte medarbejder.

Arbejdssted: Silkeborg

Vil du vide mere om Alles Lægehus A/S eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant Stine Waldbjørn Kristiansen på M. +45 51 72 89 43 eller Director Lise Holler på M. +45 29 60 55 15. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik