Følg os på
Finance Manager, Investment Controlling

Er du analytisk stærk, finansiel og forretningsorienteret tænkende, og vil du bygge bro mellem investeringsafdelingen og finans i et Family Office?

 

Som Finance Manager, Investment Controlling bliver du en del af det samlede Family Office i Navest, som bl.a. varetager alle investeringsmæssige interesser for den samlede ejerfamilie. Du bliver derfor en central spiller i teamet af højt kvalificerede kolleger, hvor fællesskab, samarbejde og en team-orienteret tilgang gør en stor og afgørende forskel.

I et interessant spændingsfelt mellem investeringsteamet og finans skal du sikre gennemsigtig og rettidig rapportering, der er med til at danne grundlaget for veldokumenterede ledelsesmæssige beslutninger. Du bliver ansvarlig for at drive og udvikle controlling og afstemning på virksomhedens investeringsområder og forvaltere for derigennem at styrke fundamentet for fortsat strategisk udvikling af Navests investeringsaktiver og resultater.

Af ansvarsområder kan nævnes:

Portefølje management og rapportering

  • Selvstændig afstemning af investeringsporteføljer, herunder både unoterede investeringer, børsnoterede aktier og obligationer samt Private Equity fonde
  • Overvågning af likviditet og håndtering af kapitalkald på Private Equity investeringer
  • Udarbejdelse af månedlig porteføljerapportering og bistå med grundlaget for kvartals- og årsregnskab i samarbejde med økonomichefen
  • Foretage intern rapportering af finansielle nøgletal, herunder afkast- og allokeringsopgørelser, omkostningsanalyser m.v.
  • Bidrage med analyser og talmæssige input til investeringsteamet, ledelsen og øvrige interessenter
  • Udføre og supportere den videre udvikling af controlling generelt

Procesoptimering

  • Medvirke til at øge effektiviteten af processerne gennem digitalisering og herved sikre en hurtigere og valid månedsrapportering
  • Standardisering af arbejdsgange og interne processer
  • Drive procesoptimering af interne kontroller – transaktionsbeskrivelser, guidelines, indføre kontroller og opfølgning herpå
  • Via aktiv controlling at udøve problemløsning og foreslå løsninger for ledelse, bestyrelse eller virksomhedsniveau

Du kommer gerne med 3 års erfaring eller mere fra lignende stilling, dvs. erfaring direkte fra revision eller finance/investment controlling, hvor du har fået erfaring med afstemning og rapportering af investeringsporteføljer samt har erfaring med rapporteringsværktøjer og IT-analyseværktøjer.

Du har en relevant økonomisk uddannelse som f.eks. cand.merc., revisionsuddannet kombineret med HD(R) eller tilsvarende. Det er vigtigt, at du har en god tilgang til anvendelse af IT-systemer og har en regnskabsmæssig forståelse.

Som person har du et stort drive og evner at se detaljerne, samtidig med at du kan bevare overblikket. Du hviler i dig selv, er proaktiv og formår at arbejde selvstændigt og kvalitetsbevidst. Du får muligheden for at blive en del af et Family Office i vækst med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Arbejdssted: Aarhus.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant, Kristina Østergaard på M: +45 24 90 09 21. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik