Følg os på
Financial Accountant

Der med sikker hånd kan skabe grundlaget for den finansielle rapportering i Lars Larsen Group

 

Som Financial Accountant hos Lars Larsen Group bliver du en del af en afdeling, der har det overordnede ansvar for accounting og controlling på koncernniveau. Afdelingen sidder med ansvaret for bogholderi, årsregnskaber, månedsregnskaber, konsolidering, ejendomsadministration og compliance. Opgaverne vedr. accounting omfatter det primære moderselskab i gruppen såvel som udvalgte datterselskaber relateret til Lars Larsen Group.

Med reference til Director, Head of Accounting & Controlling vil du, i tæt samarbejde med det øvrige team, bidrage til videreudvikling af bogholderiet i Lars Larsen Group, således man i fremtiden fortsat kan være på forkant og agere proaktivt i forhold til accounting, budgetter og performance i Lars Larsen Group.

Rollen kræver en detaljeorienteret og struktureret tilgang til at løse Accounting-funktionens opgaver, hvor du, udover at have overblik, også er direkte involveret i at eksekvere på accounting-opgaver. Du vil komme tæt på forretningen, gruppens investeringer og, i samarbejde med kolleger, sikre forbedringer, og at initiativer eksekveres.

Ansvarsområderne omfatter bl.a.:

  • Medansvar for bogføring af det primære moderselskab i gruppen samt en række datterselskaber bl.a. ejendomsselskaber
  • Klassiske bogholderiopgaver, herunder håndtering og bogføring af indbetalinger og varekøb, kreditor- og debitorbogholderi samt rejseafregninger
  • Sikre godkendelse af omkostninger i henhold til godkendelsespolitik
  • Anlægsaktiver og bogføring af omkostninger i forbindelse med byggeprojekter
  • Ad hoc accounting-opgaver
  • Renteberegne og afstemme eksterne og interne lån
  • Sikre korrekt momsmæssig håndtering, herunder indberetning af momsregnskaber til myndighederne
  • Medvirke til at øge effektiviteten af processerne i Accounting-teamet
  • Deltage aktivt i digitalisering af Accounting-funktionen

Du har minimum to-tre års erfaring fra lignende stilling, dvs. erfaring fra en accounting-funktion (debitor/kreditor) i en central økonomifunktion eller direkte fra revision. Erfaring fra Group/koncernniveau er en fordel, men ikke et krav. Du har derigennem en god praktisk erfaring og en gennemprøvet værktøjskasse inden for accounting.

Som person er du selvstændig og energisk, og du arbejder struktureret og målrettet med dine opgaver. Du trives i en rolle, hvor du er involveret såvel taktisk som operationelt og har en hands-on tilgang til dine opgaver og problemløsninger. Du møder spørgsmål fra organisationen med en hjælpende, tillidsfuld og servicerende attitude og søger altid at få opgaverne løst.

Derudover har du en naturlig interesse i at arbejde med digitalisering og forbedring af opgaver og processer. Du har et stort drive og evner at se detaljerne, samtidig med at du kan bevare overblikket.

Lars Larsen Group tilbyder en unik mulighed for at komme med på rejsen i en international, velfunderet virksomhed, som giver gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Rejsedage: Få rejsedage.

Arbejdssted: Lars Larsen Group’s hovedkontor i Silkeborg.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant, Lotte Kaldahl Krusaa på M: +45 40 47 60 20. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik