Følg os på
Financial Controller

Er du analytisk stærk, finansiel og forretningsorienteret, og ønsker du at blive en del af et Family Office?

 

Som Financial Controller hos Navest bliver du en del af et fagligt stærkt team og en økonomifunktion, der har ansvaret for økonomien og rapportering i Navest. Du bliver en del af et team af højt kvalificerede kolleger, hvor fællesskab, samarbejde og en team-orienteret tilgang gør en stor og afgørende forskel.

Med direkte reference til økonomichefen bliver du medansvarlig for videreudvikling af en velfungerende økonomifunktion med henblik på at understøtte den fortsatte strategiske udvikling af Navest. Du vil, som Financial Controller, være med til at sikre gennemsigtig og rettidig rapportering, som er med til at danne grundlagt for veldokumenterede ledelsesmæssige beslutninger.

Af arbejdsområder kan nævnes:

 • Overvågning af investeringsporteføljer og rapportering
  • Afstemning af investeringsporteføljer, herunder børsnoterede aktier og obligationer samt Private Equity fonde
  • Udarbejdelse af månedlig porteføljerapportering
  • Overvågning af likviditet og håndtering af kapitalkald på Private Equity investeringer
  • Bistå med grundlaget for kvartals- og årsregnskab i samarbejde med økonomichefen
  • Deltage i uge- og månedsrapportering
  • Foretage årsafslutning og intern rapportering af finansielle nøgletal, herunder afkast- og allokeringsopgørelser, omkostningsanalyser m.v.
  • Bidrage med analyser og talmæssige input til investeringsteamet og øvrige interessenter, herunder til brug for investeringskomité og bestyrelse
  • Udføre og supportere den videre udvikling af controlling området i Navest
 • Procesoptimering
  • Medvirke til at øge effektiviteten af processerne gennem digitalisering og herved sikre en hurtig og valid månedsrapportering
  • Standardisering af arbejdsgange og interne processer
  • Drive procesoptimering af interne kontroller – transaktionsbeskrivelser, guidelines, indføre relevante kontroller og opfølgning herpå
  • Via aktiv controlling at udøve problemløsning og foreslå løsninger for ledelse, bestyrelse eller på virksomhedsniveau

Du kommer med min. 3 års erfaring fra lignende stilling, dvs. erfaring direkte fra revision eller fra finance controlling i en central økonomifunktion, hvor du har fået erfaring med afstemning og rapportering af investeringsporteføljer samt har erfaring med rapporteringsværktøjer og IT- analyseværktøjer.

Du har en relevant økonomisk uddannelse som f.eks. cand.merc., revisionsuddannet kombineret med HD(R) eller tilsvarende. Det er vigtigt, at du har den basale regnskabsværktøjskasse i orden og har solid erfaring i det regnskabstekniske.

Som person har du et stort drive og evner at se detaljerne, samtidig med at du kan bevare overblikket. Du hviler i dig selv, er proaktiv og formår at arbejde selvstændigt og kvalitetsbevidst. Du får muligheden for at blive en del af et vækstende Family Office med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Rejsedage: Få rejsedage.

Arbejdssted: Aarhus.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant, Kristina Østergaard på M: +45 24 90 09 21. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik