Følg os på
Financial Controller

Faglig dygtig profil til en velkonsolideret og voksende koncern søges

 

Som Financial Controller vil du være drivende i at videreudvikle og styrke interne procedurer, nye standarder, systemer og forretningsgange, hvor finansielle data i højere grad bringes i spil som beslutningsstøttende elementer for kommende tiltag og aktiviteter. Med reference til Head of Controlling bidrager du med et særligt fokus på regnskab og compliance og bliver i den forbindelse driver og facilitator på udvikling og styrkelse heraf.

I rollen som Financial Controller vil du ligeledes fungere som go-to-person for områder relateret til nøgletal samt årsags-, actions- og opfølgningsrutiner. Som Financial Controller får du en naturlig koordinerende rolle internt i økonomifunktionen i forhold til at sikre sig deadlines og forretningsgange.

Ansvarsområderne og arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

  • Udfærdigelse af materiale for månedsafslutning
  • Likviditetsrapportering (cashflow rapportering)
  • Budgetopfølgning på afdelingsregnskaber i samarbejde med afdelingsleder
  • Deltagelse i årsafslutning
  • Indgå som ”økonomi repræsentant” i tværorganisatoriske projekter
  • Budgetudarbejdelse
  • Deltagelse i implementering af nye systemer
  • Procesoptimeringer i økonomi

Du har relevant økonomisk uddannelse som Cand. merc. aud., HD Regnskabseniorbogholder eller revisorDu har minimum 3 års erfaring som seniorbogholder eller Financial Controller, måske med en baggrund som revisor. Der stilles høje krav til kandidatens analytiske og kommunikative evner, og det forventes, at kandidaten har et kommercielt mindset og evner at forstå forretningen. Endvidere forventes det, at kandidaten er stærk i regnskabsmæssig forståelse og føler sig tryg i et miljø, hvor kvaliteten af månedsrapportering vægtes højt.

Som person er du en energisk og fleksibel holdspiller med et godt overblik. Samtidig har du blik for væsentlige detaljer og vægter kvalitet højt. Du kommunikerer åbent og ærligt, skaber transparens og evner at forklare komplekse problemstillinger på en letforståelig måde. Det er vigtigt, at du trives i miljøer, hvor udvikling, forandring og forankring er på dagsordenen.

FTZ tilbyder en spændende stilling i en international virksomhed med høje vækstambitioner. Der vil være stor plads og vide rammer for at udvikle sig og avancere rollen inden for mere komplekse funktioner i økonomiafdelingen i en virksomhed i rivende udvikling.

Arbejdssted: Odense

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital ved Account Director Hanne Bjerregaard M+45 31 12 19 41 eller Senior Research Consultant Anne Thomsen M: +45 31 40 01 11Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik