Følg os på
Financial Manager

Motiveres du af udfordrende opgaver, ledelsesansvar og inddragelse?

 

Som Financial Manager hos Unioil Supply A/S får du direkte reference til Managing Director i en stilling på CFO niveau med stor beslutningskompetence. Du vil blive helt central i at sikre, at Unioil Supply A/S fastholder sin position som en af branchen førende bunker og cargo leverandører. Du får det samlede ansvar for økonomiområdet, hvilket indebærer sikring af altid at være på forkant med virksomhedens behov både operationelt og strategisk.

Du vil sammen med den øvrige ledergruppe eksekvere på den planlagte strategi og sikre, at virksomheden bevæger sig den rigtige vej. Samtidig bliver det væsentligt, at du kan bidrage positivt til en sund kultur, en stærk holdånd samt et godt arbejdsmiljø med arbejdsglæde, trivsel og personlig udvikling i fokus, da Unioil Supply A/S har et konstant stort fokus på at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø.

Arbejdsopgaverne bliver alsidige, men det er væsentligt, at du har dokumenteret erfaring med følgende områder:

  • Performance Drivers / KPI struktur
  • Monitorering og controlling af olieprisrisici
  • Ledelse, motivation og medarbejderudvikling
  • Afdækning og controlling af ricisi inden for valuta
  • Finans- og Business controlling
  • Internationale moms- skatte- og afgiftsforhold
  • Drive processen omkring måneds- og årsregnskaber
  • Kontakt til, og forhandling med, eksterne samarbejdspartnere – revisor, bank, advokat og forsikring
  • Ledelses- og bestyrelsesrapportering
  • Generel effektivisering af processer og rutiner i forbindelse med regnskabsaflæggelse og rapportering

Du kommer med min. 10 års relevant erfaring og har sandsynligvis senest siddet i lignende stilling i en virksomhed med internationalt udsyn eller i en ledende stilling i revisionsbranchen. Din økonomiske værktøjskasse har du med fra din mangeårige erfaring, kombineret med en relevant økonomisk uddannelse på kandidatniveau. Du har dokumenteret erfaring med ledelse af en økonomifunktion, og derved evner du at agere på såvel strategisk som taktisk/operationelt niveau.

Som person arbejder du analytisk samt struktureret, og du motiveres af at være involveret i forretningen. Derudover har du et højt energiniveau, er engageret og initiativrig og sætter pris på ærlighed og samarbejde.

Unioil Supply A/S er en virksomhed, hvor finansafdelingen er tæt integreret med forretningen, hvilket giver dig en nøgleposition i virksomheden og gode karrieremuligheder i en international koncern.

Arbejdssted: Aalborg

Har ovenstående gjort dig nysgerrig og vil du vide mere om Unioil Supply A/S eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Director Karsten Romby på M: +45 21 77 23 44 eller Research Manager Henriette Toftgaard Pedersen på M: +45 60 21 02 31. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Søren Frichs Vej 42R
8230 Aabyhøj
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik