Følg os på
Finansbogholder/Regnskabsassistent

Brænder du for at arbejde med regnskab, budgetter og bogføring i samarbejde med andre, er dette en spændende stilling i vores Shared Service Center

 

First Chair Group er en dansk koncern bestående af markante professionelle virksomheder i konsulentbranchen med komplementære ydelser og rådgivning. Vi er +250 passionerede mennesker, der leverer førsteklasses vidensbaserede løsninger til vores kunder. 

Vi søger en Finansbogholder/Regnskabsassistent med erfaring og gode regnskabsmæssige kompetencer. Det er en stilling med mange forskelligartede opgaver indenfor regnskab og økonomi, hvor du får mulighed for at være langt nede i detaljen og til at gøre Shared Service Centeret mere effektivt. Vi er et team på 8 personer fordelt i Aarhus og Charlottenlund, der arbejder tæt sammen med de interne selskaber, vi leverer ydelser til. Du vil indgå i teamet sammen med de øvrige finansbogholdere og med reference til CFO’en.  

Arbejdet vil bl.a. bestå i: 

  • Håndtering og bogføring af finansbilag og omkostningsfakturaer mv. 
  • Håndtering af alle udgående kreditorbetalinger 
  • Bogføring af udlægs- og kreditkortafregninger 
  • Gennemgang og vurdering af igangværende projekter 
  • Periode- og årsafslutninger 
  • Løbende afstemningsopgaver som f.eks. mellemregninger, debitor, kreditor- og bankafstemninger 
  • Faktureringsassistance 
  • Lønafregning, lønberegning og håndtering af feriepengesaldi 
  • Bidrage til optimering af forretningsgange og processer i regnskabsfunktionen 

Du har solid erfaring fra en lignende stilling og praktisk erfaring med opgaver indenfor finansbogholderi. Det vil være en fordel med en bred baggrund fremfor meget specialiseret erfaring, da opgaverne favner bredt. Har du arbejdet med projektøkonomi, projektregnskaber eller i konsulentbranchen, vil det være en yderligere fordel.  

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det vil klart være en fordel med uddannelse og/eller solid erfaring indenfor regnskab og økonomistyring. Desuden er du helt fortrolig med Excel og er en habil bruger af forskellige regnskabssystemer og lønsystemer mm. (f.eks. e-conomic, WorkBook og Uniconta, etc.).  

For at lykkes i stillingen, er det afgørende, at du trives med at arbejde selvstændigt i en rolle, som bidrager aktivt til teamets fælles mål og opgaver. Du har et godt humør og vil gerne dine kolleger. Du skal samtidig være ambitiøs og kvalitetsfokuseret i din opgaveløsning. Du har en naturlig interesse i effektivisering af dagligdagens processer og har øje for optimeringer og forbedrende tiltag. 

First Chair Group tilbyder en spændende stilling med klassiske regnskabsopgaver, hvor der er plads til nytænkning og med friheden til selv at tilrettelægge og udvikle dine arbejdsopgaver. Vi har et uformelt arbejdsmiljø, og du bliver en del af en succesfuld og markedsledende gruppe af virksomheder. Du får nogle meget passionerede ildsjæle med hvert deres faglige speciale som nærmeste kolleger, og der er således alle muligheder for at udvikle sig både fagligt og personligt.  

Vilkår: Det er en fuldtidsstilling, men der vil være mulighed for fleksible arbejdstider, dog med respekt for deadlines ved regnskabsafslutninger mv. First Chair Group tilbyder en attraktiv lønpakke med pensionsordning og sundhedsforsikring. 

Arbejdssted: Charlottenlund (3 min. fra S-tog og 5 min. fra motorvej) 

Vil du vide mere om stillingen og First Chair Group, er du velkommen til at kontakte CFO, Bjarne Veiergang på M: +45 22 68 56 71. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik