Følg os på
Global Master Planner

En unik mulighed for at arbejde med langsigtet planlægning af globale produktionsenheder hos en solid virksomhed i vækst!

 

Som Global Master Planner hos CUBIC-Modulsystem A/S får du reference til logistikchefen og et tæt samarbejde med produktionsdirektøren. Du vil få ansvaret for at sikre det langsigtet overblik, der kan optimere anvendelsen af den samlede produktionskapacitet hos CUBIC-Modulsystem A/S. Du vil samtidig få det koordinerende ansvar for gennemførelsen af den overordnede masterplan i et tæt samarbejde med de enkelte fabriksledelser, som er placeret i ind -og udland.

Ambitionsniveauet er højt, og du vil i stillingen være bindeleddet med salg og produktion med henblik på at sikre Cubics leveringsperformance med optimal kapacitetsudnyttelse. En af de centrale opgaver vil således være at udvikle og implementere S&OP processer i samarbejde med relevante afdelinger i organisationen for herefter at overtage ansvaret for funktionsområdet og sikre forankring af tiltag og initiativer inden for området.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Sikre masterplanning af de globale produktionsenheder
  • Facilitere den løbende S&OP proces i tæt dialog med salg og produktion for – på kort og lang sigt – at sikre balancen mellem kapacitet og behov
  • Vedligeholde lagerniveauer og seriestørrelser til sikring af en optimal produktion
  • Følge op på performance, udvikle tiltag og løbende tilpasning for at sikre kontinuerlige forbedringer af den globale supply chain
  • Vedligeholde og sikre kvaliteten af supply chain masterdata
  • Udvikle relevante KPI’er, rapporter og analyser
  • Deltage i løbende forbedringsprojekter i den globale supply chain

Din baggrund dokumenterer erfaring fra en lignende stilling – ideelt set fra en international organisation med flere produktionsenheder. Du er god til at skabe og udvikle relationer såvel eksternt som internt. Du har en struktureret, systematisk og analytisk tilgang til opgaveløsningen. Du er en god kommunikator og er god til at forklare faglige emner på en enkel og overskuelig måde.

Som person er du optimistisk og ser muligheder. Det forventes, at du er god til at kommunikere (på dansk og engelsk), og at du ubesværet formår at skabe kontakt til andre. Din tilgangsvinkel til dit arbejde er struktureret, systematisk og energisk. Du sætter en ære i at være godt forberedt men er samtidig også garant for at nå de deadlines, du har ansvaret for. Du er kendt som en proaktiv og resultatorienteret person, der når dine mål gennem en vedholdende og målrettet indsats.

CUBIC-Modulsystem A/S tilbyder en attraktiv stilling med en bred berøringsflade og en stor indflydelse. Der vil være gode muligheder for at være med til at forme stillingens indhold på sigt. Som Global Master Planner vil man blive en central person i at realisere vækstpotentialet hos CUBIC-Modulsystem A/S , hvilket tillige medfører gode udviklingsmuligheder på både et fagligt og et personligt plan.

Arbejdssted: CUBIC-Modulsystem A/S’ kontor i Brønderslev.

Vil du vide mere om CUBIC-Modulsystem A/S eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Director Karsten Romby Larsen på M: +45 21 77 23 44. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik