Følg os på
Group Sustainability Consultant

Brænder du for sustainability/CSR, og ønsker du at bidrage med din viden til én af Danmarks største familieejede virksomheder?

 

Hos LARS LARSEN GROUP er der stort fokus på sustainibility i hele koncernen. Sustainability afdelingen har blandt andet ansvaret for LARS LARSEN GROUP’s Code of Conduct, koncernpolitikker for sustainability, whistleblower service, sustainability årsrapportering samt sparring og vejledning til øvrige selskaber.

Som Group Sustainability Consultant vil du varetage opgaver indenfor de selskaber, som LARS LARSEN GROUP er majoritetsejer af. De respektive selskaber i LARS LARSEN GROUP er dog selvstændigt ansvarlige for deres arbejde med sustainability dette på såvel strategisk som operationelt niveau. Du får direkte reference til Group Sustainability and ESG Manager og skal, sammen med øvrige interne og eksterne stakeholders, sikre, at de komplekse krav indenfor området formidles på en enkel og forståelig måde.

Udvalgte ansvars- og arbejdsopgaver:

  • Sustainability årsrapportering jf. Årsregnskabslovens §99a og 99b
  • Opfølgning vedrørende sustainability ved de af selskaberne, som ikke er omfattet af Årsregnskabslovens §99a og 99b
  • Sustainability infomøder, internt ved LARS LARSEN GROUP
  • Input til koncernpolitikker tilknyttet sustainability
  • Input til fortsat udvikling i henhold til relevante internationale principper, lovgivning og generel global udvikling vedrørende sustainability

Du har via din erhvervserfaring eller uddannelsesmæssige baggrund opnået en solid indsigt i Sustainibility/CSR. Om du er nyuddannet eller kommer med 3 års erfaring er mindre vigtigt, det vigtigste er, at begreber som GRI og UN Sustainable Development Goals er velkendte for dig, og at du har indsigt i Årsregnskabslovens §99a og 99b.

Din teoretiske ballast er tilegnet på en relevant uddannelse på kandidatniveau som fx Cand.ling.merc, Business Administration, Antroprologi eller lignende, hvor du har specialiseret dig i sustainability/CSR.
Som person er du selvstændig og drevet af at arbejde struktureret og målrettet med opgaver, hvor det juridiske og forretningsmæssige går hånd i hånd. Du arbejder med øje både for det store billede og de små detaljer og trives godt i et arbejde med mange interessenter på flere organisatoriske niveauer.

Arbejdssted: Brabrand.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Manager, Henriette Toftgaard Pedersen på M: +45 60 21 02 31 eller Director Lise Holler på M: +45 29 60 55 15 Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik