Følg os på
Head of Accounting & Controlling

Som Head of Accounting & Controlling hos LARS LARSEN GROUP får du det overordnede ansvar for LARS LARSEN GROUP’s Accounting, som i dag består af fire medarbejdere. Afdelingen sidder med det overordnede ansvar for årsregnskaber, månedsregnskaber, konsolidering, ejendomsadministration og compliance. Opgaverne omfatter såvel moder- og datterselskaber relateret til LARS LARSEN GROUP.

Med reference til CFO vil du være ansvarlig for videreudvikling af en velfungerende økonomiafdeling med henblik på at understøtte den fortsatte strategiske udvikling af LARS LARSEN GROUP.

Af arbejdsområder kan bla. nævnes:

  • Ledelse af afdelingens fire medarbejdere, herunder faglig sparring og motivation
  • Udarbejdelse af måneds- og årsregnskab på koncernniveau, herunder konsolidering af alle enheder
  • AI/automatiseringsprocesser og arbejdsgange
  • Ledelsesinformation og rapportering til bestyrelse
  • Standardisering af arbejdsgange og interne/eksterne processer
  • Kontakt til eksterne leverandører og datterselskaber for faglig sparring og udvikling

Du kommer med min. 5 års erfaring fra lignende stilling, dvs. erfaring indenfor revision eller finance controlling i en central økonomifunktion. Du besidder gode lederevner og er god til at kommunikere, mestrer at motivere dit team og kan uddelegere opgaver samt få teamet til at levere. Det er ikke et ubetinget krav, at du allerede har dokumenteret ledererfaring, men du skal dog have god erfaring med projektledelse eller have erfaring som teamlead. 

Du har en relevant økonomisk uddannelse som f.eks. cand.merc.aud., er revisionsuddannet kombineret med HD(R) eller tilsvarende. Du har en gennemprøvet værktøjskasse, der omfatter en bred vifte af økonomiske værktøjer, gerne fra en international koncern. Derudover har du en stor forretningsforståelse, en pålidelig personlighed og naturlig autoritet.

Som person er du analytisk stærk, arbejder med en høj grad af integritet og er i stand til at skabe gennemsigtighed i omkostninger og indtjening.

Arbejdssted: Brabrand

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Manager, Henriette Toftgaard Pedersen på M: +45 60 21 02 31. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Søren Frichs Vej 42R
8230 Aabyhøj
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik