Følg os på
Head of Business Development

Vil du med på en spændende vækstrejse, og kan du få forretningen til at gro i en virksomhed, der er specialiseret i kartoffelbaserede ingredienser?

 

Som Head of Business Development hos KMC bliver du en vigtig forandringsagent og får en helt fundamental rolle i KMC’s ambitiøse vækstrejse, hvor du proaktivt skal være med til at sætte retningen for, samt understøtte eksekveringen af, den fremadrettede udvikling af virksomheden.

Med reference til CCO bliver det primære ansvarsområde for Head of Business Development at forretningen som minimum når de fastsatte mål i strategien ”Ingredients Tomorrow”, som trådte i kraft 1. september 2022. Derudover skal du i rollen sikre, at salgsafdelingen får den rette sparring til vækstrejsen fra afdelingen bestående af Product Management, Marketing og Business Intelligence og dermed optimale betingelser for at øge både omsætning og indtjening under principperne om Commercial Excellence.

Af arbejdsområder og opgaver kan bl.a. nævnes:

Forretningsudvikling
• Overordnet ansvar for forretningsudviklingen og strategisk retning inden for alle KMC’s forretningsområder, herunder sidestrømme
• Sikre udvikling, vedligeholdelse samt implementering af produktstrategier for samtlige forretningsområder
• Sikre at Marketing og Business Intelligence understøtter forretningen generelt og jvf. principperne i Commercial Excellence
• Opbygning og overvågning af pipeline
• Sparringspartner for CCO
• Udarbejdelse af budget for afdelingen samt budgetopfølgning

Ledelse
• Medlem af CCO’s ledergruppe
• Overordnet ansvarlig for, samt daglig ledelse af, afdelingen bestående af Product Management, Business Intelligence og Marketing
• Medlem af IMC (international mellemledergruppe)
• Understøtte videndeling internt i afdelingen, og ligeledes også på tværs af organisationen

For at trives i rollen har du solid Business Development og ledelseserfaring fra en kompleks matrix organisation med et internationalt perspektiv, hvor du har været vant til at begå dig på et både strategisk, taktisk og operationelt niveau. Desuden har du omfattende erfaring med markedsanalyser og pipeline management, og du har din kommercielle værktøjskasse på plads med veldokumenterede resultater ift. vækstprojekter. Erfaring fra fødevarebranchen eller andet reguleret marked samt B2B projektsalg er en fordel.

Du har en relevant videregående uddannelse så som cand.merc., HD, MBA eller lignende og har stærke dansk- og engelskkundskaber, både verbalt og på skrift. Hertil har du gode kundskaber inden for IT, herunder kendskab til CRM-systemer og BI.

Som person har du stærke eksekveringsevner og et naturligt kommercielt drive. Du er en lyttende og inspirerende holdspiller, og du har gode kommunikations- og samarbejdsevner på forskellige organisatoriske niveauer.

KMC er en ambitiøs virksomhed i kraftig vækst, hvor der er gode udviklingsmuligheder for rette kandidat.

Rejsedage: Ca. 30 dage årligt, til fx messer.

Arbejdssted: KMC, 7330 Brande.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Caroline Krüger på M: +45 51 21 99 33 eller mail cak@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik