Følg os på
Head of eCommerce

Kommercielt og forretningsmæssigt ansvar for udvikling af et af markedets stærkeste bæredygtige brands!

 

 

Som Head of eCommerce hos WODEN bliver du, med reference til direktionen, ansvarlig for såvel den tekniske og visuelle som den kommercielle udvikling af WODENs fem landeversionerede websites.

WODEN har den digitale forretningsudvikling som et af tre strategiske indssatsområder samt en ambition om at være ”best in class” med moderigtige sneakers i bæredygtige materialer. Du kommer derfor til at drive et af de centrale områder i virksomhedens vækst- og ekspansionsstrategi, idet der forventes en betydelig vækst af salget via de digitale kanaler i de kommende år. Digitalt har WODEN egen eCommerce platform samt samarbejde og interaktion med nogle af markedets største og mest betydningsfulde websites og markedspladser.

Som Head of eCommerce arbejder du i krydsfeltet mellem kommerciel indsigt, dybdegående statistiske analyser, online markedsføring og branding, konverteringsoptimering og store mængder data. Det er derfor vigtigt, at du formår at oversætte dataindsigt til kommercielle anbefalinger og aktiviteter, der maksimerer salget i fuld overensstemmelse med den brand- og forretningsstrategi, der ligger for WODEN som helhed.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Budgetansvar og styring for forretningsenheden eCommerce
  • Samarbejde med bureau i forbindelse med udvikling af SEO, SEM, PPC og generel digital markedsføring
  • Styring af frontend- og backend-initiativer
  • Konverteringsoptimering på hele kunderejsen
  • Udrulning af nye markeder/strategi
  • Styring af tekniske integrationer til eksterne systemer
  • Rapportering af KPI’er til stakeholders
  • Videreudvikle SoMe-, influencer-, content- og Email-marketing setups

Du har dokumenteret erfaring fra en lignende stilling som eCommerce ansvarlig og har herigennem en opdateret back-end toolbox og erfaring med kommerciel udvikling af eCommerce aktiviteter. Du har praktisk erfaring med eksekvering på både taktisk og operationelt niveau. Har du en relevant kommerciel eller marketingorienteret uddannelse, er det en fordel men ikke et krav. Erfaring fra fashion eller livsstilsbranchen gør dig i stand til at forstå de mekanismer, der sætter agendaen for at være aktuel og til stede!

Som person er du ambitiøs og proaktiv, og du søger altid at overgå gårsdagens resultater. Samtidig er du en person med et stort drive, som tænker innovativt, og som kan arbejde struktureret med både korte og mere langsigtede deadlines. Du bevarer overblikket, selvom tiden er presset, du er samarbejdsorienteret, og du har en naturlig og personlig tilgang til dine interne og eksterne kolleger, som indbyder til samarbejde. Derudover har du stærke analytiske egenskaber og forstår at skabe den rigtige kobling mellem forretningen, strategien og teknologien.

WODEN tilbyder et spændende job med ansvar for udvikling af et strategisk og hurtigt voksende forretningsområde. WODEN har en meget relevant og tidssvarende profil samt et brand og en identitet, som er højaktuel. Virksomheden er kendt for en flad struktur, hvor der er plads til at tage initiativ og ansvar. For den rette kandidat vil der være rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Arbejdssted: Hjertet af Aarhus.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Researcher Stine Waldbjørn Kristiansen på M: +45 51 72 89 43 eller Account Director Lise Holler på M. +45 29 60 55 15. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik