Følg os på
Head of Electrical Department

Er du uddannet stærkstrømsingeniør, og er du en dygtig leder, der naturligt opnår tillid fra medarbejderne, både på tekniske områder og på det menneskelige plan?

 

Som Head of Electrical Department hos Rambøll bliver du en del af et stærkt teknisk miljø i en succesrig og global virksomhed med fokus på bæredygtige løsninger. Medarbejderne i el-afdelingen er meget erfarne, og de leverer ingeniør- og konsulentydelser til energisektoren til projekter rundt om i verden. Afdelingens primære fokusområder er havvind, elproduktion, P2X, grønne fabrikker og olie- og gassektoren, hvor ydelserne dækker disciplinen el. Afdelingen dækker alle aspekter af et projekt, herunder koncept- og forundersøgelser, detaljeret ingeniørarbejde, EPC og efterfølgende ingeniørarbejde.

Med reference til Global Head of Electrical bliver du direkte leder for et team på 13 M/K inkl. en teamlead i en afdeling på i alt 25 medarbejdere. Grundet den store vækst på både det danske og internationale energimarked har el teamet også været i vækst i de seneste år. Ambitionen og forventningen for de kommende år er, at man skal vækste afdelingen yderligere med cirka 15-20% pr. år frem til 2025. En del af jobbet som Head of Electrical Department vil derfor omfatte løbende rekruttering af nye teammedlemmer.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Udvikle og opbygge relationer til nye og eksisterende kunder og afholde salgsmøder
  • Udvikle afdelingens ydelser yderligere for at imødekomme nuværende og fremtidige markeds- og kundekrav, herunder flere internationale projekter
  • Udvikle medarbejdere gennem PDP-processer
  • Sikre kvalitet i projektleverancer
  • Daglig driftsledelse af afdelingen for at sikre optimal udnyttelse af ressourcer og eksekvering af projekter
  • Ansvarlig for afdelingens økonomi
  • Understøtte strategi og forretningsplan processer

Du har en uddannelse som stærkstrømsingeniør med minimum 10 års erfaring inkl. at have arbejdet med projektledelse. Din erfaring kommer fra tungere industri, kraftværker eller lignende, og du har erfaring med konstruering af elanlæg i de industrier. Du har desuden en god teknisk forståelse og fremragende lederevner, således at du kan spare med de også meget erfarne medarbejdere. Det er vigtigt, at du har forståelse for, og selv har oplevet komplekse proces anlæg, og at du ser dig selv som generalist mere end specialist.

Som person evner du at gå forrest og være en leder, der naturligt opnår tillid fra medarbejderne, både på tekniske områder og på det menneskelige plan. Du er en person, der kan lide at have mange bolde i luften uden at glemme detaljerne, og du motiveres af og rummer evnen til både at kunne lede dit personale, udvikle forretningen, inkl. salg og tilbudsgivning, samt have det overordnede ansvar for styring af ressourcer og projekter.

Rambøll tilbyder et spændende og alsidigt job i en global virksomhed, der med succes har vækstet siden grundlæggelsen i 1945. Fra det øjeblik du starter hos Rambøll, er målsætningen at understøtte din personlige og faglige udvikling, så du vokser med virksomheden. Som virksomhed arbejder Rambøll for at skabe en bæredygtig fremtid, og deres inspirerende projekter og innovative løsninger har til formål at sætte standarden blandt deres medarbejdere.

Rejsedage: Få rejsedage uden for DK, men der vil være behov for løbende at besøge Rambøll’s forskellige lokationer, herunder minimum 2 dage om ugen i København og 1-2 gange hver 14. dag i Esbjerg.

Arbejdssted: København, Esbjerg eller Vejle

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Julie Philipsen på M: +45 61 31 40 04. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik