Følg os på
Head of Product Development and Product Management

Ansvarlig for udvikling af produktporteføljen til det skandinaviske retailmarked

 

Som Head of Product Development and Product Management hos European House of Beds bliver du ansvarlig for udvikling og vedligeholdelse af European House of Beds’ fulde produktsortiment. Virksomheden gennemgår aktuelt en omfattende udvikling som modning mod vækst på de danske og skandinaviske markeder. Head of Product Development and Product Management får en central rolle i etableringen af en egentlig funktion for Product Development and Product Management.

Med reference til CEO er du en del af lederteamet og udviklingen af virksomhedens Commercial Excellence med opgaven at opbygge fundamentet for product management med et skærpet og eksponentielt fokus på den fortsatte udvikling af virksomhedens egne brands samt virksomhedens private label produkter.

Ansvarsområderne omfatter blandt andet:

Product Development and Product Management:

  • Udvikle og drive eksekveringen af produktporteføljestrategien, herunder ejerskabet af produktsortimentet via Product Lifecycle Management
  • Projektledelse og facilitering af produktudviklingsforløb

 Commercial Excellence:

  • Udarbejdelse af trendanalyser og markedsundersøgelser
  • Identificering, udvikling og eksekvering af potentielle nye produkter via markedsanalyser-, tendenser og ikke mindst samarbejde med kunder
  • Ledelse af samarbejdsrelationer og eksterne partnere

 Lederskab, kommunikation og samarbejde:

  • Etablering af et klart rammesat funktionsområde for Product Development og Product Management
  • Sikre god kommunikation mod alle funktioner og niveauer i virksomheden, således alle arbejder mod samme mål
  • Samarbejde på tværs af organisationen, således virksomhedens funktionsområder er synkroniserede og tilsammen understøtter den overordnede strategi
  • Drive forandrings- og værdibaseret ledelse med det øvrige lederteam

Din baggrund er funderet i solid erfaring inden for product management og product lifecycle med dokumenterede resultater i at opbygge og styrke brands. Du har erfaring med produkt- og konceptudvikling og med at lede og eksekvere produktudviklingsforløb.

Du har stærke strategiske og kommercielle færdigheder og evner at trække meningsfuld indsigt fra markedsanalyser. Endvidere er du forretningsorienteret og har solid erfaring med stakeholder management. Erfaring fra møbel-, tekstil- eller retailbranchen er en stor fordel.

European House of Beds er er i en stejl udvikling. Virksomheden rummer et stort, uforløst potentiale og et stærkt ejerskab, som støtter fuldt op om strategien, og der er således rig mulighed for faglig og personlig udvikling.

Rejsedage: Anslået 15 – 30 dage om året.

Arbejdssted: Hovedsædet i Horsens

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant, Nanna Bie på mobil +45 31 36 73 94. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik