Følg os på
Head of Projects, Europe and North America

Vil du med på Power-to-X rejsen?

 

Biogasclean arbejder, som en af verdens førende leverandører af biologiske afsvovlingsanlæg, på at etablere et nyt forretningsområde inden for Power-To-X. I samarbejde med blandt andet universiteter arbejder Biogasclean på at omdanne CO2 fra at være en skadelig drivhusgas til methan, som kan anvendes som grønt brændstof til fly, skibe og tung transport.

Som Head of Projects hos Biogasclean refererer du til den administrerende direktør og bliver en del af ledergruppen. Du får ansvar for virksomhedens samlede projektportefølje i Europa og Nordamerika, og der er tale om en central rolle i organisationen, hvor du vil arbejde med projekter i både ind- og udland. Nøgleordene i denne stilling er overblik, kvalitet og fremdrift i projekterne.

Projektchefen har selv ansvar for styring og facilitering af projekterne. Dette indebærer styring af tid, økonomi, kvalitet, herunder udarbejdelse af tidsplaner, prioritering af ressourcer og opfølgning på indkøb samt besøg på sites i Danmark og udlandet.

Primære arbejdsopgaver:

  • Lede udarbejdelse af dokumentation
  • Indkøb af udstyr, komponenter og opfølgning på levering
  • Kvalitetssikring af leverancer fra underleverandører
  • Styre levering af anlæg til kunde samt commissioning og opstart
  • Kontakt med leverandører, kunder og rådgivere
  • Kontakt med engineering afdeling i Thailand
  • Yde teknisk support og sparring med selskabets udviklings- salgs- og serviceafdeling

Udover det overordnede projektansvar vil du også arbejde med et kontinuerligt fokus på optimering og effektivisering af processerne i forbindelse med projektgennemførelsen, så der sikres en positiv indtjening på alle projekter. Du deltager desuden i virksomhedens ledergruppe.

Din baggrund bygger på minimum fem års erfaring med at varetage hele projektfasen, og du har en teknisk uddannelse som maskinmester eller ingeniør. Derudover er erfaring med biogas eller naturgas en fordel – alternativt kan du have erfaring med procesanlæg.

Du har en god forretningsforståelse og erfaring med at styre flere sideordnede projekter. Du arbejder struktureret og kan fastholde overblikket over mange komplekse projekter samtidig. Du kommunikerer klart og tydeligt med de involverede parter i projekterne, både med underleverandører, på kundesiden og internt i organisationen.

Biogasclean tilbyder en spændende og selvstændig stilling med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i en innovativ virksomhed i kraftig vækst. Du kommer med på en spændende rejse inden for grøn omstilling, hvor du i høj grad selv styrer din tid og generelt har stor indflydelse på din egen hverdag.

Arbejdssted: Virksomhedens domicil i Odense.

Rejsedage: Der vil være 50-60 rejsedage årligt. Dette kan variere, og der vil i høj grad være mulighed for selv at planlægge rejseaktiviteten.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital ved Senior Research Consultant Stine Waldbjørn Kristiansen på M: +45 51 72 89 43 eller Account Director Hanne Bjerregaard på M: +45 31 12 19 41.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik