Følg os på
Head of Taxes

Som Head of Taxes hos LARS LARSEN GROUP får du ansvaret for at sikre og udarbejde korrekt opgørelse af skatter og afgifter for LARS LARSEN GROUP, herunder at yde support og rådgivning vedr. skatter og afgifter til driftsselskaberne.

Med reference til CFO og i tæt samarbejde med den øvrige økonomifunktion får du en central rolle i at sikre forståelse, fremdrift og eksekvering på det skattemæssige område. Stillingen og afdelingen er nyoprettet, og du vil derfor skulle balancere praktiske opgaver med de mere strategiske aspekter af skattestyring til en start.

Af arbejdsområder kan bl.a. nævnes:

  • Skatter og afgifter for LARS LARSEN GROUP, group assistance til koncernens selskaber
  • Kontakt til ekstern skatterådgiver
  • Transfer pricing
  • Country-by-country rapportering
  • Aflevering af skattetal til årsrapporten og regnskaber
  • Udarbejdelse af skatterapporter og skatteplanlægning
  • Proaktive skattemæssige risikovurderinger og ad hoc-skatteprojekter
  • Deltagelse i den videre udvikling af skatteområdet på koncernniveau

Du har min. 5 års erfaring som skattekonsulent fra et revisionshus eller som intern skattespecialist i en større international, og gerne kommerciel, virksomhed. Du har en gennemprøvet værktøjskasse indenfor skat og afgifter, samt transfer pricing og international sambeskatning. 

Du har en relevant økonomisk uddannelse som f.eks. cand.merc.aud., cand.merc.jur (skatteretslig), er revisionsuddannet kombineret med HD(R) eller tilsvarende. Derudover har du fokus på optimering og forbedring af opgaver og processer og besidder gode samarbejdsevner.

Som person er du analytisk stærk, har et stort drive og evner at se detaljerne samtidig med, at du kan bevare overblikket.

Arbejdssted: Brabrand

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Manager, Henriette Toftgaard Pedersen på M: +45 60 21 02 31. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Søren Frichs Vej 42R
8230 Aabyhøj
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik