Følg os på
HR Business Partner

Ønsker du at spille en central forretningsmæssig og holistisk rolle på kædeniveau?

 

Som HR Business Partner hos ORIS Tandlægerne A/S bliver du en central nøglespiller omkring den fortsatte HR og forretningsmæssige udvikling af den samlede organisation på kædens hovedkontor og kædens klinikker. Du vil således få både det strategiske og operationelle ansvar for HR-opgaver med fokus på organisations- og kompetenceudvikling samt rekruttering.

Med reference til CEO bliver du kulturbærer og en aktiv del af kædens videre vækstrejse. Virksomheden består i dag af 13 klinikker og ca. 200 medarbejdere og vil løbende udvide i hele Danmark. I den forbindelse skal du som HR Business Partner sikre, at hele organisationen har rette bemanding, fokus og kompetencer i arbejdet med at skabe Danmarks mest professionelle tandlægekæde.  

Der er tale om en nyoprettet stilling, som kræver nysgerrighed, involvering, nærvær og respekt for forskellig faglighed. Alt sammen for at understøtte ORIS Tandlægernes tre værdier: Højeste patienttilfredshed, det gode klinikliv og tilfredse ejere.

Af arbejdsområder kan nævnes: 

  • Sparringspartner for CEO og CFO og de lokale klinikker i henhold til udvikling af organisationen, og hvordan HR-tiltag vil kunne bidrage til udviklingen forretningsmæssigt og organisatorisk 
  • Medvirke til udviklingen af ønsket organisationskultur, som understøtter forretningen og ledelsen 
  • Rekruttering af nye medarbejdere til klinikkerne, herunder generationsskifte 
  • Opbygning, udvikling, implementering og drift af processer og strukturer omkring on-boarding, fastholdelse og exit 
  • Udvikling og implementering af kompetenceudviklingskoncept og procedurer 
  • Planlægning af uddannelse og kurser for medarbejdere, således ledere og medarbejdere løbende videreuddannes inden for deres fagområder 
  • Projektledelse af diverse relevante HR-udviklingsprojekter 
  • Omsætte analyser til reelle handlinger/forandringer i organisationen 
  • Diverse HRopgaver, fx i forhold til HR-administration, politikker, personalejura og testværktøjer

Du har solid erfaring fra et tilsvarende job som HR Partner, HR Manager eller HR Konsulent, hvorfor du kan mestre en HR-rolle selvstændigt.  

Du kommer med en relevant uddannelse inden for HR, eller har tilsvarende erfaring fra området, hvorigennem du har opbygget en solid HR-teoretisk værktøjskasse. Du er fortrolig med disciplinerne organisationsudvikling, kompetenceudvikling, rekruttering, onboarding, fastholdelse etc.

Som person formår du at brænde igennem og skabe tillidsfulde relationer gennem dine stærke kommunikative evner, din empati og ordentlighed. Du tager selvstændigt lederskab for ansvarsområder og arbejdsopgaver, og du agerer proaktivt, forretningsorienteret og handlekraftigt. Derudover trives du med at veksle mellem både strategiske og hands-on opgaver.

ORIS Tandlægerne A/S tilbyder en spændende stilling med det fulde ansvar for at udvikle og drive en forretningsorienteret HRfunktion samt medansvar for at drive kædens fremadrettede udvikling i samarbejde med dedikerede kolleger.

Arbejdssted: Lokalt hos klinikkerne og på hovedkontoret i Lystrup v/ Aarhus.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Konsulent Pernille Lieding Bregenhøj på M: +45 22 42 15 09. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik