Følg os på
HR Director

Vil du være med til at sikre ILVAs fortsatte vækst gennem organisatorisk udvikling og forankring af kultur, DNA og værdier?

 

Som HR Director bliver du overordnet ansvarlig for HR på tværs af ILVA-koncernen, som i dag består af ILVA og datterselskabet Third.Space. De kommende år er der et stort fokus på vækst og organisatorisk udvikling hos ILVA. Du vil som HR Director spille en central rolle i implementeringen af denne strategi således, du er med til at sikre, at organisationen er ”fit for future”, og at ILVAs kultur, DNA og værdier udleves i dagligdagen.

Du vil få reference til Adm. Direktør og blive en tæt sparringspartner for hele ledergruppen. Det bliver din opgave at sikre, at alle HR kerneprocesser bliver implementeret og anvendt i hele organisationen. Hertil skal den overordnede HR-strategi udarbejdes, så den understøtter forretningsstrategien på kort og lang sigt.

Dine arbejdsområder dækker bl.a.:

  • Sikre ILVA kultur
  • HR Business partnering
  • Employer Branding
  • Rekruttering / onboarding
  • Performancemål – HR KPI
  • Personalejura
  • Arbejdsmiljø

Du kommer med 5-7 års erfaring inden for HR, hvor du har stiftet bekendtskab med en bred palet af HR-områder på både strategisk og operationelt niveau. Erfaringen stammer formentlig fra enten retail, FMCG eller en lignende organisation med mange enheder. Dertil har du erfaring med ledelse af et mindre HR-team, men du brænder fortsat for også at være med på operationelt niveau.

Du har allerede gjort dig erfaringer med at etablere og eksekvere på en forretningsunderstøttende HR-strategi, hvor kultur og værdier har været omdrejningspunktet. Dine dokumenterede resultater med at sikre at HR kerneprocesserne bliver implementeret bredt i organisationen er en forudsætning for din succes i jobbet.

Som person er du resultatorienteret og har et stort drive. Du er pragmatisk, struktureret, planlæggende og evner naturligt at arbejde med hele organisationen lige fra øverste ledelse til medarbejderne i butikkerne. Derudover er du empatisk og har en naturlig og personlig autoritet.

Rejsedage: Det er forventeligt, at du har 70-80 dage om året ude på andre ILVA lokationer i både Danmark og Sverige.

Arbejdssted: Sabro

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Manager Henriette Toftgaard Pedersen på E-mail: htp@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik