Følg os på
Indkøber til Nonfood-kategorier

Er du en stærk, kommerciel holdspiller med stor forståelse for det lokale købmandskab, og vil du være med på en spændende vækstrejse?

 

Som Indkøber til Nonfood-kategorier hos Løvbjerg bliver du en del af en organisation, hvor alle er købmænd og drives af en kultur, der har samarbejde og tillid i fokus. Alle hjælper hinanden, og du vil især få et tæt samarbejde med Købmændene ude i Løvbjergs butikker.

Du får reference til Indkøbs- og marketingdirektør og bliver en del af et engageret indkøbsteam bestående af 10 dygtige kolleger. Som Indkøber Nonfood bliver du ansvarlig for at fastsætte stærke sortimenter og kampagneplaner samt at forbedre profitabiliteten i produktkategorien.

Nonfood-kategorierne, som du bliver ansvarlig for, indebærer vareområder som isenkram, dyreartikler, legetøj, krea produkter, papirvarer, lys, garn, sport, fritid, rengøringsartikler, tekstil og kiosken (heriblandt spil, tobak og håndkøbsmedicin).

Produkterne til Nonfood-kategorierne kommer hovedsageligt fra nationale leverandører og strategiske samhandelsaftaler. Du får ansvaret for at udvælge relevante varer til Løvbjergs butiksnet, og du bliver ansvarlig for den egentlige forhandling med de forskellige leverandører.

Stillingen omfatter desuden det kædestyrede indkøb ud mod kædens 17 butikker. Her spiller du også en stor rolle i at supportere Købmændene og finde egnede tilbud og spotvarer, som kan drives lokalt via bl.a. ”ja tak tilbud”.

Dine opgaver løses ved hjælp af samarbejde med dine kolleger i Løvbjerg-kæden, god forståelse for butiksdrift og det lokale købmandskab samt et stærkt samarbejde med Købmændene ude i butikkerne. Disse ansvarsområder er afgørende for din succes i rollen.

Af arbejdsområder kan nævnes:

 • Fokus på det lokale købmandskab
 • Udarbejde kategoristrategier og implementere disse i samarbejde med ledelsen
 • Sikre rammesætningen for indkøb i tæt samarbejde med de øvrige indkøbsansvarlige
 • Forhandle med leverandører både via lokale leverandører og strategiske samhandelsaftaler: sikre de bedste priser, betalingsbetingelser og leveringsaftaler
 • Indkøbsbudgetter, forecast og opfølgninger
 • Opbygge og vedligeholde leverandørrelationer – primært nationale
 • Fastholde og styrke Løvbjergs produktsortiment inden for Nonfood-kategorien
 • Optimere space og mønstring af kampagner inden for Nonfood-kategorien
 • Udarbejde sortimentsanalyser
 • Ordreopfølgning i tæt samarbejde med indkøbsassistenter
 • Overvåge salgsperformance

Du har minimum tre års erfaring inden for kategoriarbejde fra Nonfood segmentet fra retail/FMCG, og det er en fordel, hvis du har konkret erfaring med Nonfood-kategorien fra dagligvarehandlen. Du har ligeledes et kommercielt og analytisk mindset og er i stand til at anskueliggøre samt kommunikere markedspotentiale og kommercielle muligheder inden for egne kategorier.

Du har desuden erfaring med udarbejdelse af kategoristrategier samt en driftsmæssig forståelse for butiksleddet. Dertil har du en solid købmandstilgang og besidder gode forhandlingsevner, samt er i stand til at opbygge stærke relationer med både interne og eksterne interessenter.

Som person er du kommercielt tænkende og arbejder udpræget resultatorienteret, analytisk, struktureret og er ambitiøs på egne og virksomhedens vegne. Du er tæt på den daglige drift, men er samtidig i stand til at arbejde med markeds- og strategiplaner. Du er desuden proaktiv af karakter og en udpræget teamplayer. Løvbjerg vægter samarbejde og positivitet højt, og du får stor frihedsgrad og mulighed for at sætte dit eget præg på Nonfood-kategorien.

Løvbjerg har store ambitioner og en solid kerneforretning. Som en del af Løvbjerg-kæden får du mulighed for at arbejde i en virksomhed med en flad organisationsstruktur, og du bliver en del af et stærkt team med fokus på menneskelige værdier og fællesskab. Der vil være mange muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Rejsedage: Begrænset antal rejsedage.

Arbejdssted: Løvbjergs HQ i Horsens.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Consultant Josephine Haslund på jh@uhc.dk eller Unique Human Capital, Research Consultant Camilla Bek Hansen på cbh@uhc.dk. Grundet ferie bedes alle henvendelser sendes på mail. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik