Følg os på
Intern Sælger – Reservedele til landbrug- og entreprenørmaskiner

Har du en solid forståelse for reservedelsmarkedet til landbrugssegmentet, og brænder du for at blive del af en virksomhed i vækst, der er markedsledende inden for den tunge transportsektor?

 

Rollen som Intern Sælger – Reservedele til landbrug- og entreprenørmaskiner hos BESKO er en nyoprettet stilling, hvor du bliver omdrejningspunktet for en nyoprettet ekspertgruppe i internt salg, som vil have landbrugssegmentet som hovedfokus. Intern salg varetages i den eksisterende forretning af et salgsteam på ca. 30 kolleger, som er fordelt på de forskellige lokationer i Danmark.

I stillingen som Intern Sælger vil du være involveret i at udvikle og udvide salget til landbrugssegmentet. Dette indebærer, at du sammen med eksternt salg og product management/indkøb medvirker til at identificere relevante kunder, produkter og leverandører og til at etablere det rette prisniveau.

Med reference til direktør, Kim B. Jepsen.

I stillingen som Intern Sælger – Reservedele til landbrug- og entreprenørmaskiner løser, eller medvirker du til løsningen af følgende opgaver:

  • Afdækning af kunderne i markedet, især maskinstationer, som servicerer landbrugssektoren
  • Sikring af rette prisniveau på udvalgte produkter
  • Identifikation af potentielle varer til landbrugssegmentet
  • Telefonisk servicering af kunder vedr. produktporteføljen til hovedsageligt landbrugssegmentet
  • Skabelse, udvikling og vedligeholdelse af nuværende og fremtidige kunderelationer
  • Support til eksterne sælgere og andre afdelinger

Du har min. 3 års erfaring med salg af reservedele til landbrugssegmentet fra en lignende stilling. Herunder erfaring med kundesegmentet, produktforståelse samt prisniveau på landbrugssortimentet. Hertil har du erfaring fra en branche med mange varenumre og flere produktkategorier. Gerne erfaring fra en grossist virksomhed, der opererer indenfor salg af reservedele til landbruget.

Du har praktisk erfaring fra en lignende rolle. Uddannelsesbaggrunden er ikke afgørende, da den praktiske erfaring vægter højere. Det er dog afgørende, at du har en metodisk og struktureret tilgang til komplekse problemstillinger.

Som person er du struktureret, har et godt overblik samt en kunde- og forbrugerorienteret tilgang til ansvarsområdet. Derudover har du en proaktiv tilgang og trives i et miljø med mange stakeholders. Det er vigtigt, at du er selvstændig, en igangsætter, at du udviser et stort drive, er logisk og kritisk tænkende, løsningsorienteret og har gode analytiske evner.

BESKO tilbyder mulighed for både personlig og faglig udvikling i jobbet. For den rette kandidat kan der på sigt være mulighed for at supportere rollen med et eksternt sælgeransvar. Herudover er BESKO lydhør over for nye ideer og potentielle strategiske tiltag, hvorfor du i rollen vil opleve en høj grad af medbestemmelse.

Rejsedage: Få rejsedage, evt. kundebesøg efter behov.

Arbejdssted: En af BESKOs lokationer i Jylland.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Konsulent, Camilla Bek Hansen på M: +45 31 66 23 32 eller E-mail: cbh@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik