Følg os på
Investeringsrådgiver til Partnerkoncept

Er du nysgerrig på at prøve kræfter med egen virksomhed som investeringsrådgiver i den finansielle sektor, med et stabilt og veletableret bagland i ryggen?

Secure Spectrum Fondsmæglerselskab ønsker at styrke deres brand og positionering ved at etablere lokalt forankrede kontorer fordelt i hhv. Jylland og på Fyn. Derfor har de udviklet et Partnerkoncept ud fra betragtningen om, at det er den bedste forudsætning for at udvikle forretningen lokalt og overordnet. Relationen mellem kunde og rådgiver er essentiel, og Secure Spectrum Fondsmæglerselskab ønsker derfor at finde  Partnere, som kan være tæt  på kunderne, og agere lokal rådgiver af Secure Spectrums produkter og porteføljeløsninger.

Som Partner hos Secure Spectrum Fondsmæglerselskab får du muligheden for at opbygge din egen investeringsrådgivningsvirksomhed, og du får ansvaret for at opsøge, opbygge og drive din egen kundeportefølje, og agere trusted advisor, når du rådgiver dine kunder på det højest faglige niveau og tilbyder investorer produkter, som bliver forvaltet af de bedste kapitalforvaltere i verden.

Din baggrund er en uddannelse på minimum bachelorniveau i Økonomi eller Finans eller en bankuddannelse suppleret med en HD eller tilsvarende. Du har en finansiel baggrund og solid erfaring fra eksempelvis banksektoren, et fondsmæglerselskab, eller en relateret finansiel virksomhed, med erfaring inden for Private Banking eller Private Banking Elite. Du har erfaring med rådgivning af kunder med store, investérbare formuer, gerne på +20 mio. kr., men det er ikke en forudsætning.

Du er en forretningsorienteret og udadvendt profil med højt drive og et godt blik for den gode forretning, der bygger på langvarige og ærlige kunderelationer. Blandt kunderne fremstår du som en seriøs og faglig kompetent profil, og ikke mindst som en troværdig og tillidsfuld rådgiver. Du har stærke forhandlingsevner, arbejder struktureret og finder stor motivation i at opbygge egen forretning og få succes. Du begår dig på både dansk og engelsk på højt niveau, skriftligt som mundtligt.

Secure Spectrum tilbyder en unik mulighed for at starte egen virksomhed, med blandt andet:

  • Kapital på 1 mio. kr. til opstart og etablering af virksomheden (lån)
  • Sparring, læring og de nødvendige certificeringer og godkendelser fra Finanstilsynet
  • Adgang til Secure Spectrums unikke produkter og verdensklasse kapitalforvaltere inden for alle relevante aktivklasser
  • Adgang til marketingmateriale, administrationsprocesser, systemer, mm.

Bopæl og arbejdssted: Du er bosat i Jylland eller på Fyn, gerne med et lokalt forankret netværk.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Chief Business Development Officer, Rikke Dolberg, på M: +45 28 98 81 31. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik