Følg os på
Investment Manager

Analytisk stærk profil som har lyst til at være med i opbygningen og videreudviklingen af investeringsområdet hos Navest A/S

 

I denne nyoprettede stilling, som Investment Manager hos Navest, får du en unik mulighed for at være med til at videreudvikle investeringsområdet i et voksende Family Office. Du vil arbejde med det brede investeringsunivers og i tæt samarbejde med CIO bidrage til eksekvering og monitorering af investeringsaktiviteterne i Navest.

Du vil, som Investment Manager, blive bredt involveret i de ansvarsområder, som varetages af investeringsteamet, herunder:

Investeringsaktiviteter:

  • Research, screenings, analyser og evaluering i forbindelse med nye investeringer
  • Samle og strukturere data til brug for at kunne træffe beslutninger relateret til investeringsaktiviteterne
  • Udarbejde beslutningsoplæg, herunder også præsentationsmateriale til brug for investeringskomité og bestyrelsesmøder

Investeringsstrategi og udvikling

  • Årlig gennemgang af investeringsstrategien
  • Udarbejdelse af ansvarlighed og ESG-hensyn i investeringsaktiviteter og den løbende opfølgning heraf

Evaluering af og opfølgning på investeringer

  • Analyser relateret til porteføljesammensætning, allokering og performance
  • Deltagelse i møder med samarbejdspartnere, investeringsrådgivere og på relevante konferencer
  • Kommunikation til interessenter

Du kommer med min. 3 års relevant erhvervserfaring og har herigennem opbygget en stærk finansiel, strategisk og forretningsmæssig forståelse. Dette kan f.eks. være tidligere erfaring fra investeringssiden (M&A, private equity, asset management, family office) eller strategi/forretningsudvikling fra en større koncern. Din gennemprøvede værktøjskasse gør dig i stand til at vurdere og rådgive omkring investeringer inden for forskellige aktivklasser.

Du har en relevant økonomisk uddannelse, som cand.merc., cand.oecon. eller tilsvarende. Du kommer dermed med en god talforståelse og en veludviklet analytisk sans, som du aktivt dyrker og ønsker at videreudvikle.

Som person er du engageret, har personlig gennemslagskraft og udviser høj grad af integritet. Du formår at balancere mange bolde i luften med høj kvalitet, har stærke samarbejdsegenskaber og tager ejerskab af opgaver. Dertil er du velformuleret i både skrift og tale og formår at kommunikere komplekse problemstillinger på en letforståelige måde.

Arbejdssted: Aarhus C.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Manager, Henriette Toftgaard Pedersen på E-mail: htp@uhc.dk. Bemærk, vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik