Følg os på
IT-chef

Vil du stå i spidsen for IT-udviklingen af en af Danmarks hurtigst voksende sundhedsfaglige virksomheder?

 

Selskabet WeCare Holding ApS er etableret i 2018 og ejer i dag 3 virksomheder; Alles Lægehus A/S, Vikteam A/S og Institut for Mental Sundhed. Med over 200 medarbejdere i Danmark og Norge driver virksomhederne kompetente ydelser inden for sundhedsområdet, hvad enten det er Lægehuse, rekruttering af læger eller arbejdet med borgere omkring mental sundhed. Hovedkontoret og administrationen ligger i Esbjerg og Silkeborg.

Som IT-chef får du, med direkte reference til CFO, det samlede strategiske og operationelle ansvar for IT hos en hurtigt voksende virksomhed, som konstant arbejder med at optimere og effektivisere processer og arbejdsgange for den samlede forretning. Du sikrer fortsat drift og udvikling af IT-infrastruktur og virksomhedens applikationer således, at de understøtter den samlede vækststrategi og de mange nye klinikker, som kommer til via Alles Lægehus. Du får til ansvar at udarbejde virksomhedens IT-governance og sikre, at organisationen er godt understøttet på systemsiden såvel som på support.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Forretningsudvikling med fokus på øget digitalisering af virksomhedens forretningsprocesser
  • Optimering og udvikling af IT-løsninger, der understøtter virksomhedernes vækststrategi
  • IT-sikkerhed, herunder sikring af opbevaring og brug af kunde-/persondata
  • Overvågning og ledelse af IT-driften og løbende vurdering af IT-platformens performance og kvalitet
  • Ansvarlig for leverandørkontrakter og herunder sikre, at virksomheden får mest ”value for money”
  • Ansvarlig for design og vedligeholdelse af BI løsning (Systemejer)
  • Ansvarlig for Microsoft Dynamics 365 Business Central og andre systemer (Systemejer)
  • Teknisk ansvarlig for onboarding af nye og vedligehold og udvikling på eksisterende klinikker

Du har en relevant uddannelse og minimum 3 års erfaring fra en tilsvarende stilling, hvorigennem du har tilegnet dig en solid erfaring med udvikling af IT på strategisk plan samtidigt med, at du har opbygget en god operationel forståelse for, hvordan systemerne fungerer. Ideelt har du erfaring med projektledelse af IT-/forandringsprojekter, gerne fra en virksomhed med flere lag af brugere og systemer, og derigennem en bred snitflade på alle niveauer i en organisation. Ledelsesmæssigt har du erfaring med ledelse af et team af IT-medarbejdere.

Forståelse og erfaring med at drive og lede en IT-afdeling i en hurtigt vækstende organisation, eller fra et hurtigt ekspanderede kæde-setup, er en fordel.

Som person er du klar til at gå foran og sætte høje standarder inden for IT-udvikling og drift. Du er fagligt velfunderet og dygtig til at kommunikere såvel internt som eksternt. Du er ansvarsbevidst, målrettet og engageret i at tilføre værdi på såvel de interne som eksterne linjer og relationer.

I rollen er din indstilling derfor positiv, hvad enten opgaven er strategisk eller hands-on, og du trives i en hverdag, hvor du selv er med til at spille en afgørende rolle i medarbejdernes oplevelse af IT som supportfunktion.

Alles Lægehus tilbyder en stilling, som rummer særdeles gode personlige, faglige og relationelle udviklingsmuligheder for den rette person. Virksomheden er kendetegnet ved høj faglighed, fokus på digitalisering, og at der er højt til loftet og stort rum for indflydelse for den enkelte medarbejder. Du får en enestående mulighed for at stå i spidsen for et spændende og forretningskritisk projekt og kommer til at indtage en nøgleposition i organisationen.

Arbejdssted: Silkeborg, løbende i Esbjerg og hos virksomhedens klinikker.

Vil du vide mere om Alles Lægehus A/S eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Director Lise Holler på M. +45 29 60 55 15, eller Research Consultant Frederik Ellegaard på M. +45 42 21 42 62. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik