Følg os på
Jurist & EA til M&A og forretningsudvikling

Juridisk kapacitet til en bred rolle med fokus på forretningsudvikling og ekspansion.          

 

Som Jurist & EA hos ORIS Tandlægerne vil du få en central rolle i udviklingen af Danmarks hurtigst voksende tandlægekæde. Du vil have fokus på de juridiske processer, systemer og dokumenter i forbindelse med opkøb af nye klinikker. Sideløbende vil du arbejde aktivt med at udvikle den eksisterende forretning med deltagelse i en lang række varierende projekter og opgaver. Du vil bl.a. arbejde med M&A, due diligence, selskabsret, generationsskifte, analyser, integration af klinikker og forretningsudvikling.

Med reference til CFO bliver du en vigtig sparringspartner for direktionen i relationen til væksten af ORIS Tandlægerne og realiseringen af strategien. Du får derfor i denne stilling en unik mulighed for at drive og udvikle en nøgleposition med opgaver inden for både det juridiske, kommercielle og finansielle felt.

Af arbejdsområder kan nævnes: 

 • Håndtering af selskabs– og ejerskabsretlige forhold 
 • Due diligence: Indhentning af grundlag for analyse, gennemførelse af analyse og værdifastsættelse af opkøbsemner 
 • Drive de juridiske processer i forbindelse med opkøb herunder tilpasning af aftalesæt og sikring af signing og closing 
 • Kontraktudarbejdelse 
 • Finansielle analyser, samt markeds- og brancheanalyser 
 • Sikring af at integrationen af nye klinikker forløber planmæssigt 
 • GDPR 
 • Generationsskifte
 • Håndtering af moms- og skatteretslige forhold 
 • Juridiske ad hoc-opgaver og diverse analyser 
 • Standarder/corporate guidelines 
 • Sparring med CEO og CFO

Du har minimum 2 års erfaring fra en lignede stilling eller fra et advokatkontor, hvor du har beskæftiget dig med selskabsret og de underliggende finansielle og kommercielle aspekter.

Du har en relevant uddannelse som cand.jur eller cand.merc.jur og har kombineret din teoretiske erfaring med erhvervserfaring inden for M&A, juridisk sagbehandling og dokumentation efter gældende retsprincipper.

Som person er du selvstændig og trives i en rolle med mange forskellige opgaver inden for alt fra strategi til mere operationelle opgaver. Du formår at etablere dialog med relevante stakeholders og indhente den fornødne data fx i forbindelse med M&A. Du kommunikerer komplicerede juridiske forhold på en klar og enkel måde og kan omsætte kompleks numerisk data til analyser, der danner grundlag for fremtidige beslutninger.

ORIS Tandlægerne tilbyder en udfordrende stilling med god mulighed for personlig og faglig udvikling, samt medansvar for at drive kædens fremadrettede ekspansion. Udover den traditionelle løn og bonuspakke vil der være mulighed for at deltage i selskabets medinvesteringsprogram.

Arbejdssted: Lystrup v/ Aarhus

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant Pernille Lieding Bregenhøj på M: +45 22 42 15 09. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik