Følg os på
Key Account Manager, Kosttilskud og Ingredienser

Er du fagligt stærk og brænder for salg gennem opbygning af tætte kunderelationer?

 

I den nyoprettede stilling som Key Account Manager, Kosttilskud og Ingredienser hos Eurofins, bliver du en del af et fagligt spændende arbejdsmiljø på en velfungerende arbejdsplads med en uformel omgangstone. Du bliver ansat i en succesfuld international virksomhed i konstant vækst, der er blandt verdens førende laboratorier.

Med reference til Salgs & Marketingdirektøren bliver det din vigtigste opgave at sikre en høj kundetilfredshed, og at de opstillede KPI’er opnås. Dette sikres gennem regelmæssige kundemøder, en faglig kvalificeret vejledning og sparring samt evnen til at videreudvikle salget til nye og eksisterende kunder. Derudover er det vigtigt, at du kan og tør udfordre kunderne og hjælpe dem til at optimere deres analyseprogrammer og effektivisere arbejdsgangene omkring håndtering af prøver og de relaterede analyseresultater.

Det er vigtigt, at du formår at tænke forretningsmæssigt og er god til at koordinere og binde enderne sammen, da der samarbejdes i teams ud mod kunderne. Med din faglige viden og know how er du i stand til at klæde kolleger i kundeservicefunktionen på til fagligt at kunne imødekomme kundernes spørgsmål og behov og sikre, at indgåede aftaler bliver overholdt.

Af arbejdsområder kan bl.a. nævnes:

  • Identifikation af nye kundeemner og opsøgende salg til disse
  • Vedligeholde og udvikle relationer til eksisterende kunder gennem regelmæssige kundemøder samt rådgivning
  • Du vil få ansvaret for relationsopbyggende salg af Eurofins’ service og ydelser
  • Holde dig fagligt opdateret indenfor dine ansvarsområder, så kunderne ser dig som en kompetent og kvalificeret samarbejdspartner
  • At være up to date på lovgivningen omkring fødevarer, herunder kosttilskud og ingredienser
  • Supportere kunderne så det sikres, at bestillinger og levering af analyseresultater understøttes effektivt IT-mæssigt
  • Kontraktforhandlinger

Du kommer med min. 2-3 års erfaring fra en ingrediensvirksomhed eller fra en fødevarevirksomhed, som producerer forarbejdede fødevarer. Du kender til kvalitetssikring og kvalitetsstyringssystemer og finder området interessant. Du har interesse og flair for IT-systemer og forstår at udnytte potentialet, der ligger i en struktureret brug af IT, CRM-systemer mm.

Du har en relevant natur- og/eller biovidenskabelig uddannelse på kandidat eller bachelor niveau, inden for fx food technology eller lignende og interesserer dig for kemiske og mikrobiologiske analyser og brugen af disse til kvalitetssikring og produktionsoptimering.

Som person er du selvkørende, ansvarsbevidst og formår at strukturere din tid og er ligeledes tillidsvækkende og formår at samarbejde med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Du befinder dig godt i samspillet med kunderne og er med til at sikre kunderne et højt serviceniveau.

Arbejdssted: Vejen i kombination med hjemmekontor.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Julie Philipsen på M: +45 61 31 40 04. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik