Følg os på
Key Account Manager, Skandinavien

Nøglespiller i den kommercielle udvikling inden for retail, specialhandlen og eCommerce.

 

Vital Petfood Group A/S (VPG) er en del af Nordic Pet Care Group, der er den største nordiske virksomhed inden for kæledyrsindustrien. VPG har, siden 1997, specialiseret sig i private label-konceptet inden for alle foderkategorier. VPG har fabrikker i Aarhus og Ølgod og er en danskejet produktionsvirksomhed.

Nordic Pet Care Group har i 2019 fusioneret Best Friend Group og Vital Petfood Group til en salgsorganisation, der bearbejder det europæiske private label-marked og brandindsatsen for henholdsvis Danmark, Norge samt eksport udenfor Norden.

Som Key Account Manager hos Vital Pet Group bliver du, med reference til Sales Director, ansvarlig for den samlede udvikling af samarbejdet med en betydelig række af VPG’s kunder inden for private label og brands. Herunder ansvarlig for salg af primært private label produkter og supplerende brandede produkter, som Best Friend og Racinel. Stillingen er med ansvar for den samlede salgsudvikling på en række kæder, hvad enten det er retail, online eller kombineret i omnichannel-løsninger.

Af arbejdsområder kan nævnes:

Forretningsudvikling

  • Forhandling af samhandelsrelationer/kontrakter – på kædeniveau
  • Selvstændigt ansvar for sortimentssammensætning, aktiviteter, handlingsplaner og forretningsudvikling. Dette gerne i samarbejde med VPG’s interne dyrlæge
  • Daglig optimering og opfølgning på/af indgåede aftaler
  • Kundeplaner og strategier
  • Kategori- og supply chain optimering – forståelse for værdikæden
  • Være på forkant med category- og space management

Tværorganisatorisk samarbejde

  • Strategiudvikling i samarbejde med VPG’s centrale marketing-organisation, som er placeret i Finland
  • Samarbejde og forventningsafstemning i forhold til øvrige salgsprofiler, herunder fokus på såvel private label og brandede produkter
  • Produktudvikling med R&D (dyrlæge) og Product Management i forhold til at sammensætte sortimenter og evt. nye produkter til kunder

Din baggrund og erfaring har du fra en lignende stilling, hvor løsningssalg inden for FMCG, og gerne en reguleret branche, har været omdrejningspunktet. Du har dokumenteret erfaring og gode resultater på området. Du trives godt i rollen med mange interne og eksterne stakeholders. Som Key Account Manager kender du vigtigheden af fælles kommerciel og produktmæssig udvikling og formår at gøre det til den afgørende konkurrencemæssige forskel.

Som person er du igangsætter og trives godt i et salgsorienteret miljø, hvor den kundetilpassede løsning er afgørende for succes. Du trives med at have en klar plan og følge op på såvel indsatser som resultaterne heraf. Du er drevet af at skabe vækst/udvikling med respekt for den fulde værdikæde og trives godt i en omskiftelig hverdag med mange kontakter. Din motivation for at nå fælles succes med kunder er tydelige, og med din udadvendte facon fremstår du som en kompetent og troværdig Key Account Manager.

VPG tilbyder en udfordrende stilling med stor indflydelse på den fremadrettede forretningsudvikling, herunder samarbejde med engagerede og kompetente kolleger på tværs af Hasselager og Ølgod.

Arbejdssted: Hasselager v/ Aarhus og Ølgod.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Manager Henriette Toftgaard Pedersen på M: +45 60 21 02 31 eller Account Director Lise Holler på M: +45 29 60 55 15. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik