Følg os på
Key Account Manager

Bliv en del af en solid og kompetent aktør i elbranchen

 

Som Key Account Manager hos Entelios bliver du en del af den nordiske salgsorganisation, helt specifikt salgsteamet i Danmark, som forventes at vokse i de kommende år. Entelios oplever øget efterspørgsel på innovative og vedvarende energiløsninger samt forvaltningskoncepter, der bidrager til at reducere strømforbruget og omkostningerne. Derfor er der etableret et kontor i Aalborg, som skal huse det danske salgsteam.

Du vil i rollen som Key Account Manager rådgive kunder om energiløsninger, der er gavnlige i forhold til at optimere omkostningerne samt forbedre bæredygtighed og grønne energiløsninger. Løsningerne er typisk baseret på at definere et ideelt kundespecifikt setup, implementere løsningen og derefter drive den som en løbende, ongoing service.

Med reference til Teamlead for Key Account Management i Danmark bliver du ansvarlig for BtB-salg af porteføljeforvaltning af virksomheders elforbrug samt bæredygtige energiløsninger til såvel privat som offentligt erhverv på det danske marked.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Indsamle viden og data om markederne og målsegmenterne i Danmark baseret på Entelios’ produkter og services
  • Identificere, prioritere og tilgå relevante virksomheder i Danmark
  • Opbygge relationer, introducere Entelios som brand og løsningsleverandør, og i det hele taget fungere som rådgiver og forretningspartner
  • Kontinuerlig udvikling af salgsgivne markeder og opbygning af værdibaserede og langsigtede samarbejder
  • Proaktivt arbejde for og bidrage til, sammen med den øvrige salgsorganisation, at nå givne salgs- og forretningsmål for Entelios

Din baggrund omfatter formentlig min. 3-5 års erfaring med BtB relations- og løsningssalg til sektorer som forarbejdningsindustrien, IT og telekommunikation, produktion, finans eller professionel service, og gerne den offentlige sektor. Du har erfaring med relationsopbygning og opbygning af langsigtet samarbejde med kunder, og du trives i internationale og vidensbaserede miljøer. Du drives af at levere gode kundeoplevelser med tanke på virksomhedens værdier samt gennem professionel og tillidsfuld kommunikation.

Du har måske en lang eller mellemlang uddannelse, for eksempel cand.merc., HD-A, inden for finans eller lignende. Dog vægter salgs-/rådgivnings-/brancheerfaring og veldokumenterede resultater højere end din formelle uddannelse.

Som person er du opsøgende, ambitiøs, proaktiv og en kommunikativ holdspiller, som trives i en opbyggende og initierende salgsrolle. Du motiveres af relationer og udvikling af samarbejder og har en naturlig nysgerrighed for mennesker. Derudover er du et positivt og løsningsorienteret menneske og har naturligt en interesse for bæredygtig energiudvikling.

Entelios tilbyder en rolle, hvor der er god mulighed for at sætte sit præg på udviklingen af såvel kulturen i det danske setup samt forretningsudviklingen og kundetilgangen. Der er i øvrigt en stærk kultur og samarbejde på tværs af Skandinavien, og der er et stort potentiale for personlig og faglig udvikling inden for rollen såvel som i organisationen.

Rejsedage: Der vil typisk være en-dags-rejseaktivitet i Danmark i forbindelse med kundebesøg samt lejlighedsvist besøg til lokationerne i Norge og Sverige i forbindelse med internt samarbejde og sociale begivenheder.

Arbejdssted: Aalborg, Danmark.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Lotte Kaldahl på M: +45 40 47 60 20 eller E-mail lok@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik