Følg os på
Kommerciel Direktør, CCO

Vil du med på en vækstrejse? Stærk forretningsudvikler inden for konceptualisering og afsætning til forsknings- og kompetenceudviklingsvirksomhed med speciale i digital transformation.


Som CCO hos Digitaliseringsinstituttet
bliver du ansvarlig for virksomhedens kommercielle aktiviteter, og sammen med CEO  bliver du medansvarlig for at sikre, at virksomheden når sine ambitiøse vækstmål i såvel omsætning som indtjening. Herunder bliver du ansvarlig for afsætning af Digitaliseringsinstituttets produkter og dermed kontakten til partnere – og ikke mindst kunderne – samt ansvarlig for etablering af partnerskaber.

I tæt samarbejde med virksomhedens CEO vil der være tale om udvikling og gennemførelse af strategier, konceptudvikling, markedsføring, online salg og organisation. Du bliver ansvarlig for at udmønte strategien i delstrategier og handlingsplaner, herunder mar­keds-, produkt- og prisstrategier og skal frem for alt sikre, at disse operationaliseres ved selv at gå foran i gennemførelsen samtidig med, at der bygges en organisation op. CCO er ligeledes medansvarlig for en relevant produktudvikling.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Udvikling af produktstrategier og koncepter samt strategiske kunder
  • Afsætning – herunder direkte salg samt online salg og markedsføring
  • Opbygning af partnerskaber
  • Produktudvikling
  • Organisation og struktur
  • Ledelse, motivation og udvikling af medarbejderne

Din baggrund er ideelt fra konsulent- eller uddannelsevirksomheder, hvor du har erfaring fra en lignende stilling som CCO eller Manager/Director.

Du har relevant kommerciel uddannelse, forventeligt på kandidatniveau, og evner at kommercialisere akademisk viden og forskning. Du kan dokumentere gode salgsresultaer og har flere års erfaring med forretningsudvikling og konceptualisering. Du har god erfaring med udvikling og optimering af salgsstrukturer, samt etablering af datadrevet salg og erfaring fra virksomheder i vækstfasen. Det vil være en klar fordel med erfaring fra en virksomhed i vækstfasen med salg af uddannelser eller certificeringer.

Som person er du stærk i din kommunikation og i stand til at skabe klarhed og fællesskab omkring den strategiske linje. Du har et stort drive og motiveres af at arbejde efter ambitøse mål i en vækstvirksomhed. Du kan kommunikere, netværke og samarbejde på alle niveauer og forstår at formidle budskaber til alle relevante beslutningstagere.

Digitaliseringsinstituttet tilbyder en position med stor indflydelse, i et innovativt miljø med høj faglighed, samt mulighed for at påvirke og sætte dagsordenen inden for den digitale fremtid i det danske erhvervsliv.

Arbejdssted: Aalborg / København

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, CEO Jørn Andersen på M: +45 40 26 50 36. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Søren Frichs Vej 42R
8230 Aabyhøj
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik