Følg os på
Koncern IT-sikkerhedschef

Spar Nord Bank A/S skruer op for ambitionsniveauet på IT-sikkerhedsområdet og etablerer en Koncern IT-sikkerhedsorganisation. Derfor søges der nu en kompetent leder, der kan sikre, at ambitionerne indfries, og som kan være med til at bygge den nye sikkerhedsorganisation op.

 

Som Koncern IT-sikkerhedschef hos Spar Nord Bank A/S bliver du ansvarlig for at implementere og følge op på bankens sikkerhedsstrategi og planer. Desuden er opgaven at sikre, at IT-sikkerhedsniveauet lever op til det ledelsesmæssigt besluttede ambitionsniveau samt gældende regler og love på området.

Med reference til direktionen får IT-sikkerhedschefen (CISO) det overordnede ansvar for Koncern IT-sikkerhed, som bliver en afdeling med ca. 6 IT-sikkerhedskonsulenter. Afdelingen får ansvar inden for fire områder: awareness og IT-sikkerhedsrådgivning, IT-sikkerheds- og risikostyring, cybersikkerhed og beredskab samt lov, sektor, politik, strategi og regler. Det vil være IT-sikkerhedschefens ansvar at sikre, at rette kompetencer er tilgængelige i teamet i henhold til nævnte områder og at der pågår løbende kompetenceudvikling.

Af arbejdsområder vil der være et særligt fokus på:

– Kompetenceopbygning i funktionen

– IT-sikkerhedsrisikostyring, opfølgning og rapportering til direktion og bestyrelse

– IT-beredskab

– Håndtering af opfølgning på outsourcing-aktiviteter

– At planlægge og gennemføre awareness-kampagner

Din baggrund tager afsæt i projektledelse og ledelse af IT-infrastruktur – gerne i en matrixorganisation, hvor du kan sikre det tværgående samarbejde. Du har ledelsesmæssig erfaring og erfaring med at kompetenceopbygge en specialiseret funktion. Du evner at begå dig på såvel strategisk som taktisk/operationelt niveau samt har gerne erfaring eller kendskab til den finansielle branche.

Du har relevant videregående uddannelse og erfaring inden for cyber-sikkerhed, it-sikkerhed og sikkerhedsområdet generelt samt solid viden om IT-infrastruktur, projektledererfaring og god forretningsforståelse. Erfaring med Banktilsyn og reguleringer, som Spar Nord Bank A/S er underlagt som finansiel institution, vil være en fordel. Certificeringen inden for CISSP, CISA, CISM, ESL eller lignende områder vil være at foretrække.

Som person er du en stærk kommunikator og vant til at begå dig på flere niveauer. Du kan sikre awarenes gennem hele organisationen og er ambitiøs omkring dit område. Du har en agil tilgang og mestrer konstante krav, restriktioner og ændringer. Du er nytænkende og forretningsorienteret og evner at tænke analytisk og helhedsorienteret samtidig med, at afgørende detaljer ikke mistes af syne.

Spar Nord Bank A/S tilbyder et krævende og udviklende job, hvor der er stor fokus på at være ’best in class’ i relation til IT-sikkerhed. Der vil være mulighed for at udvikle sig fagligt, ledelsesmæssigt og personligt.

Rejsedage: Begrænset, men der vil dog være aktiviteter i netværksregi i hele Danmark.

Arbejdssted: Spar Nords hovedkontor i Aalborg.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Consultant Tina Brun på M: +45 21 15 15 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Søren Frichs Vej 42R
8230 Aabyhøj
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik