Følg os på
Kreative praktikanter til Envision København

Til Envisions kontor i København søger vi talentfulde praktikanter, der brænder for at skabe indsigtsfulde og kreative løsninger. Som praktikant hos Envision i København bliver du en del af den kreative afdeling og får hands-on erfaring med at kreere og eksekvere kampagner for vores kunder.

Vi får det bedste ud af brands

Envision er et reklamebureau med kontor i både Aarhus og København, der arbejder med nogle af de fedeste brands i Danmark. Vi har fx reddet grundvandet med Gulddreng, vi aktiverer sponsorater for Hummel, hylder alt det normale i Normal og bekæmper overfiskeri med WWF.

Vi er sat i verden for at booste vores kunders forretning. Vi identificerer uopdagede muligheder, udvikler relevant, troværdig og differentieret kommunikation og leverer strategisk-kreative løsninger på alle platforme. Hver eneste dag.

Hvad forventer vi af dig?

Måske er du i gang med en uddannelse hos KEA eller på DMJX, hvor du allerede brænder for at tænke stort og anderledes. Det er en styrke, hvis du også kan tænke visuelt, og vi forventer, at du har et solidt kendskab og erfaring med de programmer, som dit fag kræver.

Personligt er du initiativrig og tør byde ind med idéer, kreative indsparkhøjt humør og kan arbejde selvstændigt såvel som i teams. Om du elsker at skrive fængende tekster, udtænke kreative koncepter eller noget helt tredje, så hører vi gerne fra dig. Det vigtigste er, at du er dedikeret og brænder for det, som du laver. Vi modtager også meget gerne ansøgninger fra et kreativt team.

Det praktiske

Praktikforløbet er ulønnet, 37 timer om ugen og strækker sig fra august 2021 og 3-6 måneder frem. Til gengæld kvitterer vi med masser af praktisk udfordring og udvikling, frokost og kolde øl om fredagen. Du får base på vores kontor i København.

Ansøg 

Er du vores perfekte praktikantmatch, så send en motiveret ansøgning, CV, karakterbevis og andet relevant senest d. 10/5. Har du spørgsmål til praktikken, kan du sende en mail til Laurits Flytkjær på lafl@envision.dk eller ringe på M: +45 28 25 06 80.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik