Følg os på
Kvalitets- og miljøchef

Brænder du for at arbejde i en central rolle i kvalitets- og miljøarbejdet hos en globalt førende producent af fiskemel og fiskeolie?

 

Som Kvalitets- og miljøchef hos TripleNine bliver du ansvarlig for kvalitets- og miljøledelsesarbejdet på fabrikken i Thyborøn. Dette indebærer, at virksomhedens produkter og processer efterlever de højeste kvalitetskrav, samt at viden om kvalitets- og miljøstandarder understøtter og omsættes til forretning. Kvalitets- og miljøchefen får ansvar for laboratoriet og et samlet ledelsesansvar for tre medarbejdere.

Med reference til CEO i Thyborøn vil du spille en deltagende, proaktiv og udadvendt rolle internt i organisationen og eksternt mod myndigheder, certificerende instanser, eksterne laboratorier, virksomhedens leverandører m.v.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Overordnet ledelse af kvalitets- og miljøarbejdet på fabrikken i Thyborøn
  • Ansvar for kvalitets- og miljøsikringssystemerne, herunder kvalitetssikringsmanualer, miljøstyring og rapportering i Thyborøn
  • Sikring af at den gældende lovgivning overholdes og følges op på af kvalitets- og miljøkontrol
  • Ansvar for at udarbejde og implementere klimaregnskabet i samarbejde og alignment med øvrige kvalitetsfunktioner i Group
  • Ledelse af kvalitets- og miljøstyring generelt, kontakt til relevante myndigheder og leverandører, og gennemførelse af audits
  • Uddannelse og træning af personale i gældende standarder, lovkrav og dertilhørende arbejdsprocesser
  • Indrapportering til myndighederne i forhold til gældende lovgivning, eksempelvis klima– og CO2 regnskab

Din baggrund er baseret på erfaringer fra lignende stillinger, hvor kvalitets- og miljøhåndtering gradvist er blevet en stadig større del af dit kompetence- og ansvarsområde. Din erfaring er formentlig opnået i mellemstore eller større foder- eller fødevarevirksomheder eller i tilsvarende brancher, hvor der er store krav til produkter og produktionsprocesser.

Du har højst sandsynligt en relevant mellemlang uddannelse inden for fødevarefremstilling eller en videregående ingeniøruddannelse, eksempelvis kemiingeniør, miljøteknik el.lign., som løbende er suppleret med relevante kurser inden for kvalitet, miljø, sikkerhed, hygiejne, auditering m.v.

Som person trives du med at løse udfordringer i en ofte omskiftelig hverdag. Du har et godt overblik og interesse i at forstå forretnings- og kundebehov inden for foder- eller fødevarebranchen. Ligeledes forstår du at kommunikere proaktivt og forebyggende på alle niveauer og trives i at drive processerne og arbejde selvstændigt.

TripleNine tilbyder en spændende og central rolle i en virksomhed og branche, som er i god udvikling, og hvor efterspørgslen på markedet er stigende. TripleNine har et solidt ejerskab og befinder sig i en branche, hvor kvalitet og miljø spiller en central rolle. For den rette kandidat vil der være rig mulighed for at udvikle sig fagligt, personligt og ledelsesmæssigt.

Arbejdssted: Stillingen er placeret på fabrikken i Thyborøn med mulighed for hjemmearbejde.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant, Camilla Bek Hansen på mobil +45 31 66 23 32 eller mail cbh@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik