Følg os på
Lager- og logistikchef

Central rolle med ansvar for BESKO’s hovedlager i Kolding.

 

Hos BESKO er fleksibilitet og kundetilpassede løsninger nogle af de nøgleord, der danner grundlaget for at kunne tilbyde kunder de mest optimale løsninger. BESKO’s medarbejderteam har mange års erfaring, og stort branchekendskab, til de særlige forhold, der gælder inden for den tunge transportsektor. BESKO stræber hver dag efter at leve op til målsætningen om at tilbyde kunden et professionelt og udviklende samarbejde med konstant fokus på, hvilke løsninger BPW Koncernen som helhed kan levere til kunden.

Som Lager- og logistikchef hos BESKO bliver du, med direkte reference til CEO, ansvarlig for den daglige drift af central/hovedlageret, som er beliggende i Kolding. Her arbejder 19 medarbejdere med at plukke og pakke forsendelser, som enten går til et af BESKO´s øvrige lagre eller direkte ud til kunden.

BESKO lagerfører over 22.000 forskellige varenumre på centrallageret i Kolding. De vigtigste af disse lagerføres ligeledes på lokationerne rundt om i Danmark; Aalborg, Herning, Århus, Padborg, Odense og Greve.

Via disse afdelinger plukker og pakker man årligt over 150.000 leverancer. Alle afdelinger har hver en selvstændig afdelingsleder, der, sammen med det øvrige personale, er involveret i salg/kundeservice samt det at håndtere de lokale forsendelser.

I Kolding er der ligeledes en afdelingsleder, som tager sig af salg/kundeservice.

Leverancerne kommer fra forskellige danske og internationale leverandører – hvoraf nogle er en del af BPW Koncernen.

Med ansvar for hoved-/centrallageret søger BESKO derfor en profil med følgende ansvarsområder:

  • Drift og udvikling af lagerfunktionen, inklusive driftsanalyser og daglig involvering i pluk/pak
  • Sikre optimale betingelser og flow i logistik
  • Fragtaftaler og indkøb
  • Ledelse af afdelingens 19 medarbejdere, heraf 2 teamledere
  • Samarbejde med øvrige afdelingsledere
  • Varemodtagelse, herunder kvalitetskontrol og reklamationshåndtering
  • Indkøb af ”products not for sale”

Din baggrund kommer fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet som spillende træner/leder af en lagerfunktion med mange pluk/pak. Dette kunne oplagt være fra en handels- eller grossistvirksomhed, hvor såvel den administrative rolle og det at være en del af den daglige drift har gået hånd i hånd. Er dette kombineret med en relevant teoretisk uddannelse, er det en fordel.

Som person går du gerne forrest og forstår at indarbejde nye rutiner i øjenhøjde med dine kolleger uden at miste fokus på retningen og det konkrete mål. Du er den udførende type, der ”kan regne den ud” og herefter eksekvere tiltag/forandring. Du trives i rollen som leder og tager gerne ansvar for processen og organisationen.

BESKO tilbyder en spændende stilling i en central og vigtig position. Der er rig mulighed for at udvikle sig fagligt og personligt – herunder at arbejde strategisk med vigtige områder for BESKO’s servicegrad og fleksibilitet.

Arbejdssted: Kolding.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik