Følg os på
Landinspektør Aarhus

 

Som Landinspektør hos Geopartner får du stor indflydelse på retningen i dit job samt mulighed for at udvikle dig fagligt. Du får ansvar for egne opgaver og projekter i tæt samarbejde med kunderne, som vil være både kommuner, private virksomheder, ejendomsudviklere og mange andre. Du vil blive en del af en stærk, faglig virksomhedskultur, hvor sparring, vidensdeling og dygtige kolleger præger dagligdagen. Du vil have fleksibilitet og frihed til selv at planlægge dagen under hensyntagen til opgaver og aftaler.

I Geopartner vil du blive en del af en spændende og afvekslende hverdag. Du vil komme til at arbejde med forskelligartede og udfordrende opgaver i et uformelt miljø, hvor faglig stolthed, fællesskab og arbejdsglæde fylder meget. Geopartner prioriterer teamwork og faglig sparring højt og arbejder derfor på tværs af faggrupper både lokalt og på tværs af landet. Som Landinspektør i Geopartner er der således mange kombinationsmuligheder i forhold til daglige opgaver og udviklingsmuligheder.

Dagligdagen i Geopartner vil typisk byde på en kombination af:

  • Klassiske landinspektøropgaver inden for det matrikulære og ejendomsjuridiske felt
  • Projektledelse af store og små projekter
  • Tæt samarbejde med kolleger både på kontoret og på tværs af landet
  • Kundekontakt og koordinering i forhold til igangværende og nye opgaver

På kontoret i Aarhus er der 12 ansatte, hvoraf 3 er landinspektører, som omfatter både skarpe generalister inden for klassiske landmålingsopgaver og stærke kompetencer inden for GIS, matrikelkort og tinglysning.

Du har en uddannelse som landinspektør, gerne med beskikkelse eller 4-5 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med forskellige opgavetyper – ex. markarbejde, kundekontakt og øvrig sagsbehandling. Du har en struktureret, systematisk, selvstændig og analytisk tilgang til opgaveløsningen, og du har arbejdet indgående med matrikulære opgaver.

Som person er du kollegial og fagligt fokuseret og formår samtidig at skabe gode relationer til kunder og kolleger. Du balancerer naturligt mellem samarbejde og selvstændig opgaveløsning. Samtidig sætter du en ære i at levere løsninger, til både kunder og kolleger, af højeste kvalitet.

Geopartner tilbyder et højt, fagligt niveau med kvalificeret sparring, som sikrer, at du vil kunne udvikle dine faglige kompetencer gennem kollegial sparring, eksternt samarbejde og efteruddannelse. Omgangstonen er uformel, og der læggers vægt på kollegialt sammenhold på tværs af faggrupper og alder.

Arbejdssted: Aarhusområdet med kontoret beliggende på Trigevej 20, Hinnerup.

Vil du vide mere om Geopartner eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Director Karsten Romby Larsen på M: +45 21 77 23 44 eller Senior Research Consultant, Anne Thomsen på M: +45 31 40 01 11. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik