Følg os på
Legal Director, Corporate & Investments

Med erfaring fra Corporate/M&A og lyst til at arbejde i en international koncern i vækst 

 

Som Legal Director, Corporate & Investments i LARS LARSEN GROUP vil du spille en betydelig rolle i forbindelse med de projekter, som afdelingen servicerer og understøtter i LARS LARSEN GROUP. 

Med reference til General Counsel, og i et tæt samarbejde med den øvrige organisation i LARS LARSEN GROUP, vil du blive en del af det juridiske team, som understøtter organisationen inden for et bredt spænd af kommercielle, forretningsmæssige og administrative områder. LARS LARSEN GROUP varetager opgaver for såvel gruppens virksomheder som ejerne/familien, og som Legal Director varetager du en central stilling som juridisk kapacitet inden for Corporate & Investments.  

De primære arbejdsopgaver kommer til at ligge under nedenstående tre kategorier, og derudover bidrager du, sammen med dine kolleger, til løbende at udbygge afdelingens processer: 

  • Investeringer 
  • Corporate opgaver, herunder særligt selskabsret 
  • M&A  

Som Legal Director kommer du til at have et tæt samarbejde med kollegerne i LARS LARSEN GROUP, der alle arbejder med ambitionen om at understøtte udviklingen af et aktivt og langsigtet familieejerskab, hvor gruppen bidrager til vækst og værdi i samfundet. Opgaverne løses altid med et stort fokus og med en respekt for værdierne: Købmandskab, Ordentlighed og Vækst. 

Det er afgørende, at dine kolleger imødekommes på deres behov og føler sig godt hjulet i arbejdet omkring gruppens projekter og opgaver. Din tilgang til dette er samarbejds- og serviceorienteret, og hvor du med din faglighed, involvering og nysgerrighed medvirker til at sikre gennemførelsen af projektet. Du er en stærk kommunikator, der kan præsentere komplekse juridiske forhold på en klar og enkel måde. 

Du er cand.jur. og har min. 8-10 års praktisk erhvervserfaring med Corporate, M&A og meget gerne investeringer. Din erfaring har du tilegnet dig hos et større advokatkontor eller i en større privat virksomhed, hvor de faglige områder har fået selvstændigt fokus. 

Du har et imødekommende væsen og trives i rollen med at servicere og samarbejde på opgaver og projekter. Du kan kommunikere i øjenhøjde, er drevet af at skabe løsninger, at bidrage til fællesskabet og at komme i mål. Dit humør er smittende, og du trives i et team og en rolle, hvor der er mange aktiviteter. 

Arbejdssted: Indtil årsskiftet vil arbejdsstedet være på hovedkontoret i Brabrand, men i starten af 2024 flytter LARS LARSEN GROUP lokation til Silkeborg.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant, Lotte Kaldahl på M: +45 40 47 60 20 eller Senior Director, Lise Holler på M: +45 29 60 55 15. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik