Følg os på
Manager, Head of Platform & Infrastructure

Vil du være med til at sikre, at e-nettet fortsat kan levere nutidens og fremtidens samfundskritiske applikationer til danskerne?

 

I rollen som Manager, Head of Platform & Infrastructure får du ansvaret for at drive den teknologiske udvikling og derved sikre, at e-nettet fortsat kan levere nutidens og fremtidens samfundskritiske applikationer til danskerne.

Du får ansvaret for et team (tribe) bestående af 9 medarbejdere, herunder: DevOps, arkitekter, Lead Entreprise og Product Owners. Som Manager er det dit ansvar at samarbejde og koordinere med tribe-medlemmer og de øvrige CPO’er horisontalt i organisationen. Dette med henblik på at få prioriteret de rigtige projekter, med fokus på kunderne og processerne, og få disse iværksat.

Det vil være Managers ansvar at bygge bro mellem forretningen og IT for at tilsikre støtte og sparring til de enkelte forretningsenheder i organisationen.

Med reference til CTO.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • At sikre, at de teknologiske mål og opgaver imødekommer virksomhedens behov på både kort og lang sigt
  • At arbejde kontinuerligt med at sætte retning og udnytte, hvordan teknologien bedst udnyttes til fordel for e-nettets kunder
  • At fungere som mentor og coach for tribe-medlemmer samt inddrage disse i beslutningsprocesser
  • At oprette og vedligeholde tidslinjer for udvikling og implementering af alle teknologiske tjenester
  • At understøtte og drive den agile udviklingsproces i organisationen med afsæt i SAFe
  • At omfavne mindsettet, ”e-nettet eksisterer for at levere værdi til kunderne”, og i dette brugerfokuserede perspektiv hjælpe organisationen til levering af succesfulde IT-projekter
  • At styre teknologibudgetter og tidsrammer
  • At facilitere overordnet prioritering i triben og bistå de enkelte medlemmer i triben i prioritering indenfor deres respektive områder. Et vigtigt element heri er at udvælge og holde fokus på de væsentligste aktiviteter
  • At holde sig opdateret med teknologiske tendenser og udviklinger
  • At sikre, at al teknologipraksis overholder lovgivningsmæssige standarder

Det forventes, at du er teknisk velfunderet og i stand til hurtigt at sætte dig ind i komplekse IT systemer og problemstillinger. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra finanssektoren eller anden sektor, hvor fokus på compliance og det at arbejde op mod finanstilsynet har været omdrejningspunkter. Du har gerne erfaring fra en lignende ledelsesmæssig IT stilling i en virksomhed, hvor daglig drift og udvikling af IT-systemet er forretningskritisk. Du har solid erfaring med at arbejde i et højkomplekst og agilt miljø, hvor der arbejdes ud fra SAFe principperne.

Du har en lang videregående uddannelse, eks. en teknisk uddannelsesmæssig baggrund som datalog, civilingeniør, cand.merc. IT eller lignende. Eventuelt suppleret med en efteruddannelse inden for økonomi, strategi og ledelse.

Som person besidder du en vis gennemslagskraft og er ikke bange for at tage nødvendige konflikter, imens du er afbalanceret i forhold til din indflydelse og formår at blive en del af gruppen og bevare de gode relationer, både internt og eksternt. Du er aktivt opsøgende, foretrækker andres selskab og forstår at involvere dig i andre og bruge dig selv og give plads til mennesket og til sagen. Dertil er du dynamisk og vedholdende i din opgaveløsning samtidig med, at du har øje for processen og sikrer, at opgaverne bliver afsluttet.

e-nettet tilbyder en rolle med muligheder for faglig og personlig udvikling i et spændende og uhøjtideligt miljø med kompetente og dedikerede kolleger. e-nettet ser det som sit ansvar, at medarbejdere udvikler sig, og det betyder, at de prioriterer medarbejdernes kompetencer og samtidig videreudvikler e-nettet, som den fagligt stærke arbejdsplads den er.

Arbejdssted: e-nettets kontor i København K.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, COO Morten Andersen på M: +45 29 47 30 60 eller Senior Research Consultant Elisabeth Haun på M: +45 28 90 33 88. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik