Følg os på
Manager, Strategy & Executive Support

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere, og vil du være med til at drive strategiske initiativer på tværs af Lars Larsen Group A/S?

 

Lars Larsen Group har gennem de seneste år gennemgået en signifikant vækst, og med flere spændende strategiske projekter og initiativer på agendaen har de behov for en Manager, Strategy & Executive Support til at være et stærkt forankringspunkt for strategiske projekter.

Som Manager, Strategy & Executive Support vil du fungere som bindeled mellem ledergruppen, projektledere, organisationen og eksterne interessenter. Du vil få til opgave at skulle understøtte, at strategi og ambition omsættes til konkrete initiativer og resultater, bl.a. gennem effektiv projektledelse.

Dine primære ansvarsområder:

  • Strategi og executive support: rammesætte og støtte strategiarbejde, levere beslutningsmateriale og analyser til ledergruppen, samt forankre udvalgte strategiske initiativer
  • Kommunikation og rapportering: sikre strategisk kommunikation på tværs af organisationen, opfølgning på strategiske prioriteter og levere div. analyser til ledergruppen
  • Projektledelse: planlægge og drive udvalgte strategiske projekter, fungere som facilitator og koordinator, samt følge op på implementering af tiltag

Du har to-fem års erfaring, som f.eks. konsulent, Executive Assistant eller projektleder fra et konsulenthus eller fra en større koncern, hvor strategisk projektledelse har været i fokus. Vigtigst er, at du har en systematisk og struktureret arbejdsstil, strategisk tankegang og god forretningsforståelse. Dette kombineret med en solid økonomisk/finansiel uddannelse og en gennemprøvet værktøjskasse i analysearbejde gør det muligt for dig, at give ledergruppen og den øvrige organisation sparring og support i forbindelse med det strategiske arbejde.

Som person er du ambitiøs og stiller høje krav til indhold og eksekvering. Du trives i en organisation, hvor fællesskab, samarbejde og en team-orienteret tilgang er nøgleord. Du får energi af at arbejde sammen med mange forskellige profiler, og din personlighed, kombineret med dit analytiske mindset, gør dig i stand til at drive og eksekvere projekter effektivt på tværs af både interne og eksterne stakeholders.

Hos Lars Larsen Group kommer du til at spille en central rolle i den fortsatte strategiske udvikling, og du får muligheden for at sætte dit præg på, hvordan der i fremtiden arbejdes med strategi og projekter på tværs af organisationen.

Arbejdssted: Silkeborg.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Manager, Henriette Toftgaard Pedersen på M: +45 60 21 02 31 eller E: htp@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik