Følg os på
Marketing Manager

Er du en skarp visuel formidler, og brænder du for at markedsføre et førende sneakers brand?

 

Som Marketing Manager hos WODEN bliver du overordnet ansvarlig for alle marketingaktiviteter og skal sikre, at aktiviteterne styrker den marketingmæssige platform og udviklingen af WODEN, herunder branding og profilering. Med dit visuelle overblik og med dig som selvstændig udførende, vil du som Marketing Manager være involveret på alle niveauer; strategisk, taktisk og operationelt.

Med reference til CEO vil du som Marketing Manager blive fagligt ansvarlig for at drive og videreudvikle rammerne og processerne for det visuelle og konceptuelle udtryk for at sikre WODENs DNA, kendskabet og øge involveringen i kunderejsen – herunder trafik og købsskabende aktiviteter. Derigennem vil du få et stort impact i at videreudvikle WODEN brandet.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Visuel identitet
  • Branding, marketing og profilering
  • Fagligt ledelsesmæssigt ansvar
  • Budgetansvar og styring af marketing og branding aktiviteter
  • Udrulning af nye markeder/strategi

Du kommer fra mode- eller livsstilsbranchen og har derfra erfaring med at udvikle og gennemføre marketingaktiviteter på on- og offline medier/kanaler. Du har blik for de små detaljer, rette lokation og et øje for, hvad der i forbrugerens øjne vil skabe opmærksomhed og kommercielle muligheder.

Som person er du ambitiøs, kreativ, visionær, proaktiv og resultatorienteret – typen, der altid søger at overgå gårsdagens resultater. Samtidig har du et stort drive, tænker innovativt og evner at arbejde struktureret med både korte og mere langsigtede deadlines. Du formår at holde et konstant overblik, selvom tiden ofte er presset, og der er mange bolde at holde styr på.

Din evne til at arbejde sammen med de øvrige afdelinger i WODEN gør en forskel i jeres fælles mål for brandet og de ønskede resultater, og du går gerne et ekstra skridt for at spille dine kolleger gode.

WODEN tilbyder et spændende job med ansvar for udvikling af et strategisk og vigtigt forretningsområde. WODEN har en meget relevant og tidssvarende profil, samt et brand og en identitet som er højaktuel. Virksomheden er kendt for en flad struktur, hvor der er plads til at tage initiativ og ansvar. For den rette kandidat vil der være rig mulighed for faglig og personlig udvikling.

Arbejdssted: Aarhus

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Director Lise Holler på M: +45 29 60 55 15 eller Research Consultant Julie Philipsen på M: +45 61 31 40 04. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik