Følg os på
New Business Manager

Karrierestilling for hunter med analytisk sans og digital indsigt

 

Som New Business Manager bliver du en vigtig brik i den fortsatte vækst hos GORM Agency. Stillingen er nyoprettet, og opgaven er at styrke tilgangen af nye kunder, som er af afgørende betydning for digitalbureauets fremtidige succes. Det er målet, at vi finder en person, der kan og vil bruge stillingen som udgangspunkt for personlig og faglig udvikling og dermed en spændende karriere i GORM Agency.

Du bliver en del af en spiller i markedet, der er kendt og respekteret for deres værdiskabende løsninger, hvor kreativitet og teknologi går op i en højere enhed. GORM Agency leverer løsninger til en lang række virksomheder, der hver især udgør relevante cases, der kan hjælpe dig til at se og formidle muligheder i markedet.

I tæt samarbejde med Business Development Director vil du lave research på nye kundeemner, afdække behov hos potentielle kunder, lægge en strategi for den indledende dialog og derefter kontakte relevante beslutningstagere med henblik på at sætte møder op for GORM Agency’s ledelse. Udover dit systematiske arbejde med salg skal du også udarbejde præsentationer til kundemøder. Rollen er meget udadvendt, og du skal opbygge et relevant netværk bl.a. ved at deltage i seminarer og andre eksterne arrangementer.

Du har en baggrund inden for web, digital markedsføring eller kommunikation og har beskræftiget dig med opsøgende salg og research/analytisk arbejde i min. 4 år. Det er en fordel, hvis din erfaring stammer fra konsulentbranchen. Dertil skal du være vant til at arbejde i Pipedrive eller anden CRM samt Keynote til Mac. Du behøver ikke at være teknisk ekspert, men det er en fordel, hvis du har kendskab til digitale ydelser, der ligner GORM Agency’s.

Som person er du udadvendt, initiativrig og entreprenant. Du besidder et stort drive og elsker at netværke. Du er sælgende af natur og fremstår altid som en lyttende og troværdig samarbejdspartner. Det er hertil vigtigt, at du arbejder struktureret og er vedholdende i dit salgsarbejde.

GORM Agency tilbyder et arbejdsmiljø, hvor det skal være sjovt at gå på arbejde, samtidig med at der arbejdes 100% professionelt. Der er et stærkt kollegialt sammenhold, og dine kommende kolleger, som kan være alt fra crossfittere og fodboldspillere til gamere og øl-entusiaster, har alle en faglig passion, der pulser i årene. Herudover tilbyder GORM Agency bl.a. løbeklub hver tirsdag, og de afholder ”GORM talk” en gang om måneden, hvor der videndeles med kolleger og venner af huset over en øl.

Arbejdssted: Nørrebro

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Account Director Peter Juul på M: +45 40 31 99 29. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik