Følg os på
Økonomi- og IT-chef

Analytisk, datastærk og kommerciel leder til Impact StartUp på velfærdsområdet

 

Virksomheden er grundlagt af innovative ildsjæle med meget stærke økonomiske investorer i ryggen. Formålet udspringer af samfundsmæssige behov for at kvalitetsudvikle dele af velfærdssamfundet, hvor udsatte borgere ofte kommer i klemme. Idegrundlaget er baseret på tilbundsgående analyser og langsigtede økonomiske beregninger, som har udløst funding til de første år.

Som Økonomi- og IT-chef får du en meget vigtig position og fra starten et væsentligt ansvar for både IT og økonomi samt medansvar for at etablere et Shared Service Center, som skal bygges op fra bunden. Du får reference til CEO, og i den daglige interaktion med CEO og resten af organisationen får du en central nøglerolle for at sikre forståelse, fremdrift og eksekvering på såvel det finansielle område som support i forhold til udvikling af alle forretningsområder, systemer, processer, IT og metoder.

Først skal strategi og retningslinjer udarbejdes i samspil med CEO, og dernæst skal du sikre, at afdelingen altid bistår organisationen med analyser, strukturering og overblik, business cases og økonomisk sparring. På den måde understøtter du, at driften kan koncentrere sig om kerneopgaven, og den samlede forretning kan realisere sine mål, som bl.a. inkluderer en international ekspansion indenfor få år.

Ansvarsområderne kan opdeles i to overordnede hovedområder, Økonomi og IT. Du får ledelsesansvar for 2-3 personer fra starten, som formentlig vil vokse til ca. 6-8 FTE i løbet af et par år, som virksomheden udvikler sig.

Økonomi:

 • Finans
 • Dataanalyse
 • KPI-styring
 • Økonomi
 • Bogholderi
 • Indkøb

IT:

 • Tech implementering
 • IT-support
 • GDPR
 • Licenser
 • Indkøb

Din værktøjskasse indenfor finansielle discipliner er helt opdateret, og du har udpræget forretningsforståelse. Din økonomiske uddannelse som økonom, fx Cand. Polit., Cand. Merc. Aud. eller HD-R, har du kombineret med et par år indenfor revision eller finance controlling i en central økonomifunktion. Du er desuden lidt af en teknologi- og datafreak, er superbruger af forskellige økonomisystemer og har solid erfaring med IT til at understøtte beslutningsprocesserne.

Det vil være en fordel med erfaring fra et Shared Service Center eller lign., som har serviceret flere selvstændige enheder, afdelinger, datterselskaber mm., fx fra hotelbranchen, facility management, vikarbranchen, privat sundhed/plejesektor eller lign. Du har ”en lille entreprenør i maven og jord under neglene”, og du trives med en blanding af hands-on opgaver og strategi i en mindre agil start-up organisation, hvor alt skal opbygges fra bunden.

Som person er du ægte relationsskabende, proaktiv og robust, og du kan også håndtere de svære beslutninger. Du er involverende, ambitiøs, arbejdsom, struktureret og har gennemslagskraft. Samtidig har du en ydmyg og respektfuld tilgang til andre mennesker, og du er naturligt interesseret i samfundet, velfærd, politik, bæredygtighed og CSR. Du identificerer dig nemt med de grundlæggende kerneværdier for virksomheden – at være innovativ, handlekraftig, ordentlig, værdiskabende og altid have hjertet med!

Du får alle muligheder for at præge fremtiden for både virksomheden og dit eget ansvarsområde i takt med, at virksomheden ekspanderer, og det samlede ansvar for Økonomi og IT vokser tilsvarende i både ind- og udland. Du vil være omgivet af entreprenante iværksættere, professionelle fagfolk og dedikerede specialister, som alle har brug for en stærk sparringspartner indenfor økonomi og IT. Du får dermed muligheden for både at blive en del af en sund forretning, som samtidig skaber en social impact for en udsat borgergruppe.

Rejsedage: Der vil forekomme rejsedage med overnatning i Danmark.

Arbejdssted: Hovedstadsregionen.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse: Snarest muligt – der er virkelig brug for dig asap!

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Director Berit Nørregaard på M: +45 22 88 79 19, men det vil IKKE være muligt at oplyse virksomhedens identitet før senere i processen. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik