Følg os på
Økonomiassistent/Bogholder

Udviklende & spændende job med ansvar til respekteret Aalborg virksomhed

Motiveres du af at navigere i krydsfeltet mellem regnskab, bogholderiopgaver, økonomisk opfølgning, og administration – så er her muligheden for at blive en del af holdet hos De Københavnske Ejendomsselskabers hovedkontor i Aalborg.

Som Økonomiassistent/Bogholder hos De Københavnske Ejendomsselskaber vil dagligdagen variere mellem regnskab, bogholderiopgaver, økonomisk opfølgning, administration, rapportering og ad hoc opgaver, hvilket giver en stor berøringsflade og en alsidig hverdag med mange sideløbende opgaver. Kulturen er præget af det fokus, der er i  virksomheden på at skabe resultater, have respekt for hinanden, og at det skal være sjovt at arbejde hos De Københavnske Ejendomsselskaber. 

I stillingen vil der være et stærkt samarbejde samt sparring med kolleger om opgaveløsning, optimeringsmuligheder og faglig udvikling. Arbejdet omfatter desuden sparring og support til ledelsen og relevante nøglemedarbejdere i organisationen.

Med reference til Økonomichefen vil du blive en del af en stærk økonomiafdeling, der har en helt central placering i organisationen, og som skaber værdiskabende samarbejde på tværs af alle afdelingerDu kommer til at indgå i et team, der med en resultatorienteret og proaktiv tilgangsvinkel, skal understøtte den fortsatte udvikling i De Københavnske EjendomsselskaberKerneelementerne i afdelingen er værdiskabelse, optimering og god kommunikation.

Af arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Kreditorbogholderi
 • Debitorbogholderi
 • Udarbejdelse af forbrugsregnskaber
 • Fakturering
 • Kontering/bogføring/afstemning
 • Finanstransaktioner
 • Assistance ved regnskabsafslutning
 • Budgetter
 • Rykkerprocedurer
 • Lønadministration
 • Assistance med opfølgning på projekter
 • Ad hoc opgaver

Du har solid erfaring som bogholder, revisor/revisorassistent, økonomiassistent eller lignende. Du har erfaring med, bogføring, afstemning, årsregnskaber, budgetter osv. Du er fagligt dygtig og god til at bruge din teori og motiveres af god datadisciplin.

Du kan se bag om tallene og har lyst til at stille spørgsmålstegn ved, hvorfor de ser ud på en bestemt måde. Samtidig trives du i en mindre organisation, hvor der samarbejdes på kryds og tværs af organisationen, hvor der lægges vægt på kollegialitet, og hvor fagligheden er i fokus.

Som person har du en udadvendt personlighed og er god til samarbejde. Du er selvkørende, kvalitetsbevidst, og du arbejder både struktureret og målrettet. Du er ansvarsbevidst i forhold til deadlines og aftaler og bidrager til et positivt og professionelt arbejdsmiljø.

Du trives med at skulle navigere mellem mange forskellige opgaver og sætter en dyd i samtidig at have et godt overblik. Du er god til at omstille dig og kommer hurtigt ind i opgaverne, ligesom du går i dybden med tingene og udviser rettidig omhu.

Arbejdssted er på De Københavnske Ejendomsselskabers hovedkontor i Aalborg. De Københavnske Ejendomsselskaber arbejder i moderne, velindrettede og inspirerende omgivelser på toppen af Aalborg i et præmieret byggeri. Arbejdsmiljøet er præget af arbejdsglædegod stemning og humor med korte og uformelle kommandoveje. Lønnen vil være efter kvalifikationer, og du tilbydes endvidere pension og sundhedsforsikring. Der er normale og familievenlige arbejdstider.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Seniorkonsulent Tina Visbech Brun på M: +45 21 15 15 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik